TürkNet mi Turkcell Superonline mı?

Cnr_als

Hectopat
Türk Telekom altyapım var. Türk Telekom'un hizmetlerini falan her şeyini beğenmedim. TürkNet'e mi geçmeliyim yoksa Turkcell Superonline'a mı? Bu arada Türk Telekom ADSL altyapısı bulunmakta binamda.

Bu dönemde artık taahhütsüz internet kullanmak en mantıklısı. Ben yeni Superonline'dan kaçtım. Tavsiye etmiyorum. Şu sıralar genel olarak Turkcell firması bi' saçmalamış durumda. Tuhaf tuhaf taahhütler ve paketler cıkartıyorlar. NetSpeed veya TurkNet kullanmak en mantıklısı bence.

Türk Telekom altyapım var. Türk Telekom'un hizmetlerini falan her şeyini beğenmedim. TürkNet'e mi geçmeliyim yoksa Turkcell Superonline'a mı? Bu arada Türk Telekom ADSL altyapısı bulunmakta binamda.
Kablonet.

Netspeed 35 Mbit kullanıyorum TTNet bana altyapın 16 MBit üstü desteklemiyor onlar yalan söylüyor dedi bende inanmadım bağlattım altyapım kötü olmasına rağmen 50 Mbit'e kadar destekliyor. Superonline arkadaşa altyapınız 8 Mbit üstü hızı desteklemiyor diyerek 2 yıl taahhütle 8 Mbit hız, 25 GB AKN(25 nedir ya) ve hız düşümü(birde bunun düşüşü var) 5 Mbit paketi 50 TL'ye 2 sene kullandırttı çocuk artık modemi bırakmıştı telefon paketi yapıyordu o derece yani, neyse ben bunu geçirdim şimdi 75 MBit kadar destekliyor paketi 35 MBit sınırsız hızı 66 TL'ye 1 Kbit bile kayıp yaşamadan mis gibi kullanıyor. Yani TTNet ve Superonline dolandırıcılarına artık para yedirmeyi bırakın bu firmalara gelin adamlar gelişsin hemde ucuz fiyata yıllardır hayalini kurduğumuz hızları alıyoruz.

Biz 50 TL'ye Superonline'den 22 Mbit Download 2.6 Upload alıyoruz. Arkadaşınız fena kazıklanmış galiba.

Bir Superonline çalışanı olarak bazı sorulara cevap vereyim. Superonline olarak sadece kendi fiberi olduğu yerlerde öneririm. Bazı bölgelerde aynı TürkNet gibi santralde YAPA sistemlerimiz mevcut bu bölgelerdeki kullanıcılarda cihaz bakımından nispeten şanslı sayılır. Fakat Telekom alt yapısından kim VAE hizmet veriyorsa versin o İSS'nin bünyesine aktarılabilmek için arada extra yönlendiriciler gireceği için bu size gecikme olarak olumsuz geri dönecektir. Türk Telekom alt yapısından en iyi hizmeti bu yüzden sadece Türk Telekom verebilir fakat onda türlü türlü dalavereler olduğu için VAE olarak hizmet veren İSS'ler daha iyi görünüyorlar. Özellikle bizim müşteri hizmetlerindeki kişiler ADSL olarak alt yapının iyi gözükmediği yerde maximum 8 Mbps önermektedirler.

5 Yıl superonline abonesi olmuş ve 3 aydır TürkNet abonesi olup 1 hafta kullanım yapmış biri olarak yazıyorum. Hayatımda kendimi keriz olarak gördüğüm,bu ayrıcalığı bana doyasıya yaşatan TürkNet firmasıyla uzaktan yakından ilişkinin olmamasını tavsiye ediyorum. Benim görüşüm tabii beğenenler olur o ayrı.

Fiber altyapınız varsa kesinlikle Superonline derim fakat tüm firmaları araştırın ve fiyat alın. Altyapınız ne kadar destekliyor mesela buradan sorgulama yapın. Ben uzun süredir Türknet kullanıyorum ve memnunum ama memnun olmayanlar da illaki vardır. Bu arada geçiş yaparsanız davet kodum : JLS11GN75ACQ

Birşey sormak istiyorum ben şu anda uşakta oturuyorum. Önceden TTNET kullanıyordum tarifemdeki hızları alamıyordum. Altyapımın VDSL'ya ADSL olup olmadığı hakkında bir bilgim yok. Bana TürkNet'imi yoksa Superonline'ımı önerirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…