TürkNet nasıldır?

Akkuşlu

Centipat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
4.939
Makaleler
1
Çözümler
18
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bulunduğum bölgede TürkNet altyapısı olduğunu öğrendim ve geçmeyi düşünüyorum. Altyapısı olup da kullanan varsa memnun mu, ping sorunu var mı? Açıklarsanız çok sevinirim.
 
1.5 yıldır kullanıyorum. 5 arkadaş cs go giriyoruz en iyi ping bende. 40-55 arası. Tabi bölgeden bölgeye fark eder. İstanbul küçükçekmecedeyim ben.
Önemli bi eksiği vardır o da çağrı merkezi olmaması. Uygulamadan ticket atmanız gerekiyor. Ben bunca zaman hiçbir sorun yaşamadım bunu belirteyim.

edit: bu kod ile kaydolursanız hem siz hem ben bir ay ücretsiz kullanabiliriz “NJR46LA75BES”.
 
Kendi altyapısı varsa kesinlikle geç. Bu arada Türk Telekom'un altyapısını kullandığı abonelerine iyi hizmet verememesi normal. Çünkü yönetimi onda değil ve nerede sorun olduğunu bilemiyor. Bazı müşteriler de inadına kafayı yedirtince karşılarında muhattap bulamıyorlar.
 
Kendi altyapısı varsa kesinlikle geç. Bu arada Türk Telekom'un altyapısını kullandığı abonelerine iyi hizmet verememesi normal. Çünkü yönetimi onda değil ve nerede sorun olduğunu bilemiyor. Bazı müşteriler de inadına kafayı yedirtince karşılarında muhatap bulamıyorlar.

Hocam sitelerinde bizim semtin ismi vardı o yüzden dedim Türk Telekom'un mu yoksa TürkNet'in mi acaba?
 

Geri
Yukarı