SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2019 #51 Shinrai dedi: Uzun zamandır TürkNet firmasının Kötü Müşteri - Teknik desteği yüzünden binlerce insan sorun yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ben yaşamıyorlar diye bir şey mi dedim? Shinrai dedi: Biz Türk Telekom firmasından bahsetmiyoruz. TürkNet firmasından bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben de sana diyorum ki Türk.net firması sözleşme ile Saha Ekibi görevini Türk Telekom'a devretmiş. Jeton düştü? Shinrai dedi: Paralı Firma savunucularına saygı duymuyorum Genişletmek için tıkla... Evet, paralı firma savunucusuyum ve o yüzden internetimi ücretsiz kullanıyorum. İki farklı hattımın ücretsiz olan fatura rakamları aşağıda... Shinrai dedi: Ben aynı seviye yerine bir tık yüksek cevap vermeyi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Evet görüyoruz, o yüzden halen daha olmadığına dair vs. tezinizi savunan nesnel bir link vb. bir şey veremiyorsunuz. Ben konuya son mesajımı yazıyorum. Arkamdan istediğini sallamakta da özgürsün. Anlama yaşın belli, daha fazla anlaman için uğraşmayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2019
Shinrai dedi: Uzun zamandır TürkNet firmasının Kötü Müşteri - Teknik desteği yüzünden binlerce insan sorun yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ben yaşamıyorlar diye bir şey mi dedim? Shinrai dedi: Biz Türk Telekom firmasından bahsetmiyoruz. TürkNet firmasından bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben de sana diyorum ki Türk.net firması sözleşme ile Saha Ekibi görevini Türk Telekom'a devretmiş. Jeton düştü? Shinrai dedi: Paralı Firma savunucularına saygı duymuyorum Genişletmek için tıkla... Evet, paralı firma savunucusuyum ve o yüzden internetimi ücretsiz kullanıyorum. İki farklı hattımın ücretsiz olan fatura rakamları aşağıda... Shinrai dedi: Ben aynı seviye yerine bir tık yüksek cevap vermeyi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Evet görüyoruz, o yüzden halen daha olmadığına dair vs. tezinizi savunan nesnel bir link vb. bir şey veremiyorsunuz. Ben konuya son mesajımı yazıyorum. Arkamdan istediğini sallamakta da özgürsün. Anlama yaşın belli, daha fazla anlaman için uğraşmayacağım.
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 3 Temmuz 2019 #52 Eğer altyapı varsa KabloNet üzerinde İSS yok.
kimbugkhan Megapat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 364 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2019 #53 Altyapınız iyi ise kesinlikle Türknet
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.866 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 3 Temmuz 2019 #54 Her firmada sıkıntılar vardır alın başka örneklerden biri TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER] | DonanımHaber Forum 28.06.2019 Tarihinde gündelik internetimde kesintiler söz konusu oldu. türknetin aylık 75TL'ye satışını yaptığı 35Mbps paketinden faydalanıyordum. forum.donanimhaber.com
Her firmada sıkıntılar vardır alın başka örneklerden biri TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER] | DonanımHaber Forum 28.06.2019 Tarihinde gündelik internetimde kesintiler söz konusu oldu. türknetin aylık 75TL'ye satışını yaptığı 35Mbps paketinden faydalanıyordum. forum.donanimhaber.com
Migalex Decapat Katılım 12 Temmuz 2018 Mesajlar 237 4 Temmuz 2019 #55 100 mbit paketini kullanıyorum VAE olarak memnunum