Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #1 Bakın tam 3 gündür desteğe mesaj bırakıyorum, Twitter'a yazıyorum. Hala geri dönüş yok Türknet yetkililerinden. 75Mbit'lik paketi 4-5 gündür 29Mbit'e sabitlemişler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2020
Bakın tam 3 gündür desteğe mesaj bırakıyorum, Twitter'a yazıyorum. Hala geri dönüş yok Türknet yetkililerinden. 75Mbit'lik paketi 4-5 gündür 29Mbit'e sabitlemişler.
A ArtemiSANA Hectopat Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 428 Çözümler 1 19 Nisan 2020 #2 Santrale olan uzaklığınız ne kadar? Modeme taktığınız kablo çok önemli, en ufak darbede hızınız yavaşlayabilir ve hatta bağlantınız kopabilir.
Santrale olan uzaklığınız ne kadar? Modeme taktığınız kablo çok önemli, en ufak darbede hızınız yavaşlayabilir ve hatta bağlantınız kopabilir.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #3 ArtemiSANA dedi: Santrale olan uzaklığınız ne kadar? Modeme taktığınız kablo çok önemli, en ufak darbede hızınız yavaşlayabilir ve hatta bağlantınız kopabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası yok bir anda olan bir şey kendileri sürekli hızlarla oynuyor 30du 25oldu 28oldu oldu da oldu. ArtemiSANA dedi: Santrale olan uzaklığınız ne kadar? Modeme taktığınız kablo çok önemli, en ufak darbede hızınız yavaşlayabilir ve hatta bağlantınız kopabilir. Genişletmek için tıkla... Hat değerlerimle oynanmamışken aldığım değerler. https://pic.nperf.com/r/3246041318671282-VFR5A50c.png Şu an itibariyle 29Mbit'e sabitlenen paket bakın ne halde. Son düzenleme: 19 Nisan 2020
ArtemiSANA dedi: Santrale olan uzaklığınız ne kadar? Modeme taktığınız kablo çok önemli, en ufak darbede hızınız yavaşlayabilir ve hatta bağlantınız kopabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası yok bir anda olan bir şey kendileri sürekli hızlarla oynuyor 30du 25oldu 28oldu oldu da oldu. ArtemiSANA dedi: Santrale olan uzaklığınız ne kadar? Modeme taktığınız kablo çok önemli, en ufak darbede hızınız yavaşlayabilir ve hatta bağlantınız kopabilir. Genişletmek için tıkla... Hat değerlerimle oynanmamışken aldığım değerler. https://pic.nperf.com/r/3246041318671282-VFR5A50c.png Şu an itibariyle 29Mbit'e sabitlenen paket bakın ne halde.