Alt yapımın 75Mbps hız için uygun olduğunu öğrendim ve 10TL fark ile yükseltmeyi düşünüyorum ama bu yükseltme aşamasında acaba internet gider mi diye korkuyorum. Paket değişikliği galiba 1-3 gün arası içinde oluyormuş ve karantinada olduğum için internetsiz yapamam. Paket yükseltme olurken internette herhangi bir erişememezlik durumu oluyor mu?
Evet, internetiniz gider. Gittiği gibi geri gelecektir diye düşünüyorum. İnternet bağlantınız kesinlikle kopacak bu garanti. Ama koptuktan sonra hemen gelir mi bilemiyorum, firmayı arayıp sormanız lazım.
Videolarında 1-3 gün içerisinde paket değişimi olup sonradan modemi aç kapa yapayın diyor.O 1-3 gün içerisinde internet bağlantımda kopma olur mu acaba ?
Ben 35 Mbps'den 75 Mbps'ye geçerken yarım saat sürmemişti. Bölgeden bölgeye saatten saate durumlar değişebilir. Birde tüm dünyada yaşanmakta olan virüs salgını gibi anormal süreçleri de hesaba katmak lazım. Bence ülke normalleşene kadar hiçbir değişiklik yapma derim.
Videolarında 1-3 gün içerisinde paket değişimi olup sonradan modemi aç kapa yapayın diyor.O 1-3 gün içerisinde internet bağlantımda kopma olur mu acaba ?