mustafa ary
Decapat
O zaman burada adam seçme yapılıyor yaptığım test modem üzerinden CAT6 kablo ile Wi-Fi kapatılmış sade bu bilgisayar varken yapıldı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz böyle rahat olduğunuzda göre YAPA alt yapısındasınız doğru mu ?Hocam bilmiyorum gerçekten, aynı şekilde yeğenim de evine türknet bağlattı 93 m.bit alıyor.
Ama ilk zamanlar anlattığım gibi sorun vardı sonrasında ısrarcı oldum ve sorunu bekleterek de olsa çözdüler.
Sanırım türktelekom alt yapısında bunun kontrolünü yapmalı. Sonuçta bir çok yerde türk telekom alt yapısıyla hizmet veriyorlar.
Hayır hatta yapa alt yapısını sorguluyorum sürekli ne zaman gelecek diye. Ayrıca bu oyundaki hızlardı. Bir de Speedtest yapayım.
Statik IP ping değerini düşürmez. Gerçekler acıdır.Selam, statik IP ping mi önlüyor? Cahilliğime verin, internet konusunda berbatım ve TürkNet kullanıcısı olarak bunu öğrenmem gerek![]()
Statik IP ne işe yarar internetten küçük bir araştırma yaparsanız nedir ne değildir görürsünüz.
Uzmanlık alanı nedir acaba sevgili ulunay, engin bilgi tecrübenizle bizleri de aydınlatsanız diyorum. Ders verilmeye ihtiyacım var da![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.