TürkNet sorunları ve çözümü

Ek Açıklama 2020-06-10 180418.png

O zaman burada adam seçme yapılıyor yaptığım test modem üzerinden CAT6 kablo ile Wi-Fi kapatılmış sade bu bilgisayar varken yapıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilmiyorum gerçekten, aynı şekilde yeğenim de evine TürkNet bağlattı 93 m. Bit alıyor.

Ama ilk zamanlar anlattığım gibi sorun vardı sonrasında ısrarcı oldum ve sorunu bekleterek de olsa çözdüler.

Sanırım Türk Telekom alt yapısında bunun kontrolünü yapmalı. Sonuçta birçok yerde Türk Telekom alt yapısıyla hizmet veriyorlar.

Hocam bilmiyorum gerçekten, aynı şekilde yeğenim de evine türknet bağlattı 93 m.bit alıyor.

Ama ilk zamanlar anlattığım gibi sorun vardı sonrasında ısrarcı oldum ve sorunu bekleterek de olsa çözdüler.

Sanırım türktelekom alt yapısında bunun kontrolünü yapmalı. Sonuçta bir çok yerde türk telekom alt yapısıyla hizmet veriyorlar.
Siz böyle rahat olduğunuzda göre YAPA alt yapısındasınız doğru mu ?

Hayır hatta yapa alt yapısını sorguluyorum sürekli ne zaman gelecek diye. Ayrıca bu oyundaki hızlardı. Bir de Speedtest yapayım.

Dosya Ekleri

• AAA.PNG
    AAA.PNG
    71,8 KB · Görüntüleme: 54
Selam, statik IP ping mi önlüyor? Cahilliğime verin, internet konusunda berbatım ve TürkNet kullanıcısı olarak bunu öğrenmem gerek :D
Statik IP ping değerini düşürmez. Gerçekler acıdır.

Düşük ihtimal, berbat havuza denk gelirseniz o zaman faydası olabilir ama bunun için statik IP'ye gerek yok. En kötü MH'den farklı havuza almalarını istersiniz.

Statik IP ne işe yarar internetten küçük bir araştırma yaparsanız nedir ne değildir görürsünüz.
Uzmanlık alanı nedir acaba sevgili @Ulunay , engin bilgi tecrübenizle bizleri de aydınlatsanız diyorum. Ders verilmeye ihtiyacım var da :)

Dosya Ekleri

• ueiaueia.PNG
    ueiaueia.PNG
    22,9 KB · Görüntüleme: 45
Statik IP ne işe yarar internetten küçük bir araştırma yaparsanız nedir ne değildir görürsünüz.
Uzmanlık alanı nedir acaba sevgili ulunay, engin bilgi tecrübenizle bizleri de aydınlatsanız diyorum. Ders verilmeye ihtiyacım var da :)

12 TL vereceğime gider paketimi yükseltirim, standart bir ev kullanıcısıyım CGN havuzunda değilim evimde kamera sistemi yok işime yaramayacak IP adresim birinin eline geçince sıkıntı yok gün içerisinde kendi başına değişiyor ama senin gibi sabit IP hizmeti alsam ve IP adresimi Speedtest gibi yollar ile hacker gibi kimselerin eline geçtiğinde DDoS yemen muhtemel.

Bu konu ne çok uzadı gerçekten tuhaf davranıyorsunuz. Kime neyi kanıtlıyorsunuz anlamıyorum.
Zaten paketim 100 m.bite kadar hızlı olan paket dahası var mı?

DENEYİM AKTARDIM tekrar yazayım dedim.

Üzerine yazılmış makaleler, yapılmış testleri atıverirsin bu böyle değil dersin mevzuyu açıklarsın olur biter. Böyle gelip laf atmakla iyi niyet sınırlarını aşmış oluyorsunuz bilginiz olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı