TürkNet TTNET'den daha fazla hız verebilir mi?

@Zorbey1998 dediğinden maalesef bir şey anlamıyorum. Sen sorgulamalarını yap ne çıkarsa çıksın o görüntüleri at, olur mu?

Bak dostum TürkNet sayfasına gelince hani adresini seçiyorsun ya o ekranda bizim adresmiz yok işte çünkü burada TürkNet altyapısı yok.
Arkadaşım hani TürkNet altyapı sorgulama sayfasınsa adresini seçiyorsun ya o sayfada seçenekler arasında benim adresim yok çünkü burada TürkNet altyapısı yok.

Kardeşim TürkNet TTNET altyapısını kullanıyor. Şu anki internetim TTNET diyorsun, o zaman vardır.

Bana 10 download 0.60 upload veriyordu. TTNET. TürkNet: 35 download 3 upload veriyor. (117 download 56 upload altyapı desteği var)

Bana 10 download 0.60 upload veriyordu. TTNET. TürkNet: 35 download 3 upload veriyor. (117 download 56 upload altyapı desteği var)
Bunun sebebi TürkNet'in daha yüksek hız vermesi değildir asla. Ben de TürkNet kullanıyorum fakat böyle ucu bucağı görünmeyen cevaplar atmayın. Birincisi altyapın 10 download değildir belki de 35 de değildir çünkü boşta porta bağlı olarak alabileceğiniz hız bellidir. Extranet gibi TürkNet gibi altyapı sorgulama sitelerinden ya da modem arayüzünden maksimum hızı görebilirsiniz.

Ben tecrübelerimi aktarıyorum. İşini görür mü. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…