M Mehmet967 Decapat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2020 #11 Yener Mesut dedi: Hocam 7-8 ay sonra bağlatacaksanız şimdi konu açmanın çok bir mantığı yok. Her şey değişebilir 7 ayda. Genişletmek için tıkla... Kardeşim keşke dikkatlice okusaydın 7 8 ay bekleyemem diye 2 interneti aynı kullanıcam dedim
Yener Mesut dedi: Hocam 7-8 ay sonra bağlatacaksanız şimdi konu açmanın çok bir mantığı yok. Her şey değişebilir 7 ayda. Genişletmek için tıkla... Kardeşim keşke dikkatlice okusaydın 7 8 ay bekleyemem diye 2 interneti aynı kullanıcam dedim
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #12 Mehmet967 dedi: Kardeşim keşke dikkatlice okusaydın 7 8 ay bekleyemem diye 2 interneti aynı kullanıcam dedim Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam. Bence geçilebilir. Yeni bir CAT6 kablo çektirirsiniz olur biter.
Mehmet967 dedi: Kardeşim keşke dikkatlice okusaydın 7 8 ay bekleyemem diye 2 interneti aynı kullanıcam dedim Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam. Bence geçilebilir. Yeni bir CAT6 kablo çektirirsiniz olur biter.
M Mehmet967 Decapat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #13 Evrakları yolladım bakıcaz ara ara buraya yaşadım süreçle ile ilgili bilgiler vereceğim
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #14 Mehmet967 dedi: Evrakları yolladım bakıcaz ara ara buraya yaşadım süreçle ile ilgili bilgiler vereceğim Genişletmek için tıkla... 2 hafta içinde bağlanırsa gayet iyi diyebilirim.
Mehmet967 dedi: Evrakları yolladım bakıcaz ara ara buraya yaşadım süreçle ile ilgili bilgiler vereceğim Genişletmek için tıkla... 2 hafta içinde bağlanırsa gayet iyi diyebilirim.
M Mehmet967 Decapat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #15 6 Gün içinde Bağlandı araya pazar günü girdi sonuç muhteşem Türk Telekom altyapısında bulunuyorum sonuçlar böyle Sözleşmemde zaten en fazla 81 Mbps destekliyor deniliyordu altyapınız dedikleri gibi oldu Dosya Ekleri speed test türknet.png 5,7 KB · Görüntüleme: 60
6 Gün içinde Bağlandı araya pazar günü girdi sonuç muhteşem Türk Telekom altyapısında bulunuyorum sonuçlar böyle Sözleşmemde zaten en fazla 81 Mbps destekliyor deniliyordu altyapınız dedikleri gibi oldu