A ABurakB Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 8 5 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar ben şu an Türknet kullanıyorum. Netspeed diye bir ISS gördüm şu an pek bilgim yok Netspeed hakkında kullanan faydalanan varsa memnun mu değil mi söylerse bende ona göre geçeceğim Netspeed'e. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2018
Arkadaşlar ben şu an Türknet kullanıyorum. Netspeed diye bir ISS gördüm şu an pek bilgim yok Netspeed hakkında kullanan faydalanan varsa memnun mu değil mi söylerse bende ona göre geçeceğim Netspeed'e.
S Sarı Kanarya Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 510 6 Haziran 2018 #2 Güzel bir firma kullanan arkadaşlarım var öneriyorlar. Bende evimde NetSpeed firmasına geçeceğim.
CaseyAffleck Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 173 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2018 #3 Şu an piyasanın en iyilerinden biri diyebilirim. Birkaç aydır araştırıyorum kullanan herkes memnun. Fiyatları da çok makul seviyelerde.
Şu an piyasanın en iyilerinden biri diyebilirim. Birkaç aydır araştırıyorum kullanan herkes memnun. Fiyatları da çok makul seviyelerde.