Türksat Kablonet internet aşırı yavaş

Courierciaykutt

Decapat
Daha fazla  
Türksat Kablonet internetim 2-3 sene önce iyiydi. Ama son 2-3 senedir bir dosya indirirken maksimum 1, 5Mbps indirme hızı alıyorum.(ailem müşteri hizmetlerini aramayı 3 senedir erteliyor) bu internet sorunu neden olabilir? Ayrıca salon dışında bir odada internet WhatsApp'tan mesaj atamayacak kadar yavaşlıyor.

Hocam ailemin ondan bile haberi yok ama PC internet ayarlarında 300/82 diye bir şey yazıyor o olabilir mi?

İnternet hızım böyle aşırı yavaş Instagram'a giremiyorum şu an
Hız normal değil aynı sorunu birkaç hafta önce bende yaşıyordum genel bir arıza olabilir, bu arada keşke IP adresini gizleyerek atsaydın.

Modem ayarlarını atma şansınız var mı? Bu internet değerleri çok kötü çünkü

Modem ayarları derken modem arayüzünden mi bahsediyorsunuz

Hız normal değil aynı sorunu birkaç hafta önce bende yaşıyordum genel bir arıza olabilir, bu arada keşke IP adresini gizleyerek atsaydın.

Hocam IP adresinin görünemsi sorun çıkarır mı mesajı nasıl sileleceğim?

Bende bugün bu sorunu yaşamaya başladım 50 megabit internetim var indirme hızı 200 300 KB arası indirme yapıyor müşteri hizmetlerini arıyorum sistemimizde sorun olmadını söyleyip net Master müşteri numarasını veriyorlar onu arıyorum açmıyor. Yapıkları tam eşeklik yani. Ekstradan modemi kapattın açtım fabrika ayarları (resetleme) yaptım aynı sonuç verdi. Adsız.jpg

Yani bu sorun yıllardır böyle 2-3 ay önce adamlar gelip fiber kablo falan bağlayacağız dediler modemi değiştiler dahada kötü oldu ve sorun apartmanda galiba birtek bende var.

Kabloda sorun olabilir, özellikle RJ45'in içindeki kablolari kontrol et, 1 tanesi bile yuvadan çıkmışsa bu sorunu yaşatabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı