Çözüldü Türksat Kablonet yavaş mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iErenVortex

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 9400F - ASUS Rog Strix GTX 1050 Ti - 8x2GB DDR4 2667 MHz Ram - 240GB SSD 300GB HDD
Merhaba arkadaşlar. Bu Türksat Kablonet veya herhangi bir internete sahip olan arkadaşlara soruyorum. İnternet bir tek bende mi olması gerekenden çok çok daha yavaş? Arkadaşıma sordum o da dedi bende de oluyor diye. Benim internetim 100 Mbps download vermesi gerekirken bazen 5 bazen 7 bazen 1 hatta 0,5 bile veriyor. Babama söyledim arayalım gelsinler baksınlar diye hava sıcak olduğu için oluyordur. Fazla dert etme düzelir dedi. Ancak oyun yükleyeceğim, dizi film veya video izleyeceğim, haber okuyacağım ama açılmıyor hiçbirisi. Valorant giriyorum çok fena lag oluyor. Bu bir tek bende mi var yoksa genel bir sorun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kabloların yerini değiştirmeyi denemenizi istesem?

Rica ederim çözülmesine çok sevindim. Kablodan ya da aşağı dolaptandı. Çünkü sinyal bozukluğu ve elektrikte sıkıntı görünüyordu ama çözmelerine sevindim.

Hocam Allah Kablonet'i bildiği gibi yapsın 3 senedir kullanıyorum 1 kere bile memnun olmadım QoS var diyorlar yok bu arada 00.00-19.00 arası 25 mphs falan değil 4/5 arası ping Allah'a emanet 3.782 ping gördüm ben almayın aldımrayın paranız varsa cezasını ödeyin sozleşmeyi fesih edin.

benimde bu son 1 aydır leş gibi internetim aşırı yavaş tüm oyunlarda ping paket kaybı var nasıl düzeltcem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…