Türksat Kablonet'e geçiş deneyimim

HasanDagistan

Decapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

04:43'te Recep Bey'in ve Ali Bey'in belirttiği gibi Upload'ı o dönem 5 Mbps'den 20 Mbps çıkmış durumda Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Wi-Fi problemini de çözmüş durumdalar daha önce verdikleri Infinity modemde rezil bir Wi-Fi performansı vardı, şimdi verilen NE1611C modemle çözmüş durumdalar, Wi-Fi üzerindende kayıpsız bir şekilde kullanıyorum. 3 oda var arada 20metre 75 Mbps düşüyor. Gerçekten Recep beylerin eleştirililerini konuştuğu konuları düzeltmiş durumdalar. TurkNet'i aktif olarak 2017'den beri kullanıyordum gelen zamlardan sonra Türksat'a geçiş sağladım gerçekten. İkinicisi, modemde QoS özelliği yok bu benim için gerçekten sıkıntı, modemin özelliklerinde var görünüyor arayüzde herhangi bir şey yok, kısıtlanmış çok saçma.

Dosya Ekleri

• 3be30388-a949-485b-ab74-73b4143e90f2.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
50/20 paketi var, geçebilirsiniz.
20 Mbps upload paketleri bir kaç yıldan daha fazladır vardı zaten.
Ailem normal bir kullanıcı olduğu için bu pek mümkün değil.

50/20 paketi var, geçebilirsiniz.
20 Mbps upload paketleri birkaç yıldan daha fazladır vardı zaten.

27 şub 2022 tarihinde yayınlanan videoya göre yorum yaptım ben gerçekten eleştirilerini düzeltmişler gözlemlediğim üzere TurkNet'e 75 Mbps kullanıyordum Türk Telekom'un altyapısına göre gerçekten güzel hız veriyorlardı 2017'den beri kullanıyordum, 189 TL taahhütlü bir şekilde kullanıyorum 2 yıl sözleşme yaptık, benim için hız ve fiyat performans, TurkNet çok fazla zam yapmaya başladı birkaç ay içinde zamlar çok olunca taahhütlü kullanmak biraz daha uygun hale geldi, son derece memnundum TurkNet'den onun harici güzel ilgileniyorlardı.

Aynı modem var bendede. DNS ayarı yapılabilmesi hoşuma gitti. Bu interneti bağlattırmadan önce müşteri hizmetleri bana Infinity modem vereceklerini söylemişti ama eve NE1611C geldi. Modemin 2.4G performansı beni tatmin etmedi ama 5G performansı güzel.

QoS ayarı yok bu modemin bu arada. Bu da en kötü yanı. Bufferbloat değerlerimde upload gecikmesi 0ms iken download gecikmesi 32ms.

QoS ayarı için SQM destekli bir routera ihtiyacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…