Türksat KabloTV için Ethernet çoklayıcı önerisi

tasamek

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar binamızda Türksat fiber kablo var ben internet ve ikutu ile KabloTV kullanıyorum. Modemin olduğu odadan salona Ethernet kablosu var. LG TV ikutu Android box için 3 adet Ethernet bağlantısına ihtiyacım var. Bu nedenle edimax es 3208p Fast Ethernet switch kullanıyorum. Fakat ikutudan film dizi izlerken donmalar oluyor ekip gelip bakıyor. Switch hata buluyorlar bu nedenle kablo TV de sorun çıkarmayacak switch öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Hocam standart bir 4 port switch/router bile işinizi fazlasıyla görür, eğer sorun çıkıyorsa kablodan da olabilir onu da bir test edin, kablonun jackları yanlış çakılmış olabilir veya kabloda kısa devre olabilir, vatan bilgisayar, teknosa vb yerlerden uygun fiyatlı bir 4 port switch alıp deneyebilirsiniz.

Hocam standart bir 4 port switch/router bile işinizi fazlasıyla görür, eğer sorun çıkıyorsa kablodan da olabilir onu da bir test edin, kablonun jackları yanlış çakılmış olabilir veya kabloda kısa devre olabilir, vatan bilgisayar, teknosa vb yerlerden uygun fiyatlı bir 4 port switch alıp deneyebilirsiniz.
Cevabınız için teşekkürler zaten şuan edimax switch kullanıyorum kabloda sorun olduğunu sanmıyorum İnternete girdiğimde herhangibir kopma donma yaşamıyorum sorun kablotv yi seyrederken oluşuyor

Geri
Yukarı