TUF 1660S ısınmadan dolayı garantiye gönderilebilir mi?

Sanırsam eski TUF serisinden 1660s kullanıyorsun, o kartlar ısınma sorunlu hatta ASUS o kartları güncelledi. İade edip etmemek sana kalmış istersen UV ve fan ayarı yapıp da kullanabilirsin.
hocam eski seri değil, bizzat satıcı ile görüştüğümde yeni seri düzeltilmiş model olduğunu söyledi. fanların altında metal plaka ve bakır boru bulunuyor
Büyük ihtimalle fanlar düşük hızda çalışıyor. Bendeki Zotac 1660S Twin Fan modeli de aynı şekilde, 70 dereceye kadar %24'de tutuyor fan hızını, 80'e kadar %45'in üzerine çıkartmıyor. Manuel olarak %60'a aldığımda 65 dereceyi geçmiyor. Kart BIOS'u ile alakalı olabilir.
aynen hocam manuel olarak ayarladığımda benimde 65i geçmiyor fakat, cihazın ayarlarıyla oynanmadan daha iyi performans vermesini bekliyorum 0 bir ürün almış olarak.
@Burak_7181 videoda 0.50 fanlara dikkat et.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
10 dakikalık furmark testim max 79 verdi hocam.
Ayrıca kasam corsair spec delta
 
Son düzenleme:
@İlterish_kaqan40 yeni seri olmasına rağmen sıcaklığın böyle olması normal değil, kasanın hava akışıda fena sayılmaz, içine sinmediysde iade et satıcı ile görüşüp, ama ayar yapınca 65'i geçmiyorsada iyi.
 
@İlterish_kaqan40 yeni seri olmasına rağmen sıcaklığın böyle olması normal değil, kasanın hava akışıda fena sayılmaz, içine sinmediysde iade et satıcı ile görüşüp, ama ayar yapınca 65'i geçmiyorsada iyi.
hocam kasaya +1 fan eklemem ve ekran kartı fan ayarını biraz yükselterek kullanmam 3-4 senelik vadede sıkıntı yaratır mı acaba. Açıkçası sistemden çok memnunum beklediğimden fazla performans veriyor, fakat ısınma beni korkutuyor. Sizce ne yapmalıyım? çok arada kaldım VAllahi
 
Dediklerini yaparak kullanabilirsin, Fan ayarını çok fazla artırmazsan sorun olmaz. Power limit ve hız değerlerini biraz azaltırsak da sıcaklık epey düşebilir.
Teşekkürler hocam, şimdi firmayla iletişime geçtim. Bakalım sorunuma çözücü olarak yaklaşırsa tamire göndericem. Uğraştırırlarsa dediğiniz gibi çözümler üretip kullanacağım artık.
 

Geri
Yukarı