TUF A15 2023 klavyeyi beyaz yapınca sol taraf mavi, yeşilimsi oluyor

vahşi kovboy

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde TUF A15 2023 var ama klavyede bir şey fark ettim. Rengi tam beyaz yapınca 8 tuşu (ve onun altındaki tuşlar) sol tarafı mavimtrak oluyor, sağ tarafı yeşilimtrak çok hafif ama belli oluyor nasıl düzelir bilen var mı ya da garantiye yollamak gerekir mi? Yani ne yapacağımı bilemedim laptopu dün aldım garantiye yollasam yeni ürün mü yollarlar yoksa elimdekini açıp LED'leri mi değişirler? Eğer LED'ler değişecekse garantiye cihazı bunun için yollamak sizce mantıklı mı? Bu konuda aydınlatılmaya ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sıkıntı LED'ler de gibi. Garantiye giderse klavye değişir, çok zor bir işlem değil. Size kalmış. İsterseniz kullanın, başka bir şey çıkarsa beraber yaptırırsınız ya da bakım la beraber yaptırırsınız garanti biterken.

Fotoğraf atar mısınız? RGB LED'ler çok üst düzey değilse beyazı tam beyaz veremezler zaten, maviye kayma gibi şeyler olabilir.

Fotoğrafta çok belli olmuyor ama göze bayağı bir çarpıyor.

IMG_20230630_110236.jpg

IMG_20230630_110239.jpg

IMG_20230630_110243.jpg

IMG_20230630_110247.jpg

IMG_20230630_110249.jpg

IMG-20230630-WA0000.jpg

Dosya Ekleri

• IMG-20230630-WA0001.jpg
    IMG-20230630-WA0001.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20230630_110239 - Kopya.jpg
    IMG_20230630_110239 - Kopya.jpg
    229,1 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20230630_110236 - Kopya.jpg
    IMG_20230630_110236 - Kopya.jpg
    229,7 KB · Görüntüleme: 25
Dediğiniz gibi kamera çok fark edemedim bende. Orantısız bir renk dağılımı varsa sorun olabilir fakat RGB LED'leri anlattığım gibi, tamamen beyaz veremezler.

Yok zaten her yer aynı renk ama ortada taraflarda bir karmaşaya giriyor renkler.

Sorun aslında sadece beyazda değil orta bölgede tüm renklerde bir farklılık var ama en belirgin beyazda olduğu için beyaz diyorum.

Peki bu garanti işleri nasıl oluyor? Neye göre sıfır ürün yolluyorlar veya tamir ediyorlar?

Son düzenleme:
Peki bu garanti işleri nasıl oluyor? Neye göre sıfır ürün yolluyorlar veya tamir ediyorlar?

Onu servis inceler gerekli görürse yapar, benim bir şey demem zor. Çok belli olmuyorsa bir şey yok deyip geri bile gönderebilir. Rahatsız etmiyorsa uğraşmaya değmez bence.

Arkadaşlar elimde TUF A15 2023 var ama klavyede bir şey fark ettim. Rengi tam beyaz yapınca 8 tuşu (ve onun altındaki tuşlar) sol tarafı mavimtrak oluyor, sağ tarafı yeşilimtrak çok hafif ama belli oluyor nasıl düzelir bilen var mı ya da garantiye yollamak gerekir mi? Yani ne yapacağımı bilemedim laptopu dün aldım garantiye yollasam yeni ürün mü yollarlar yoksa elimdekini açıp LED'leri mi değişirler? Eğer LED'ler değişecekse garantiye cihazı bunun için yollamak sizce mantıklı mı? Bu konuda aydınlatılmaya ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bende de 4060 olan var, aynı şekilde klavye dediğiniz gibi. Satın alan diğer arkadaşlarda da var aynı durum.

Garantiye falan yollamayı düşünüyor musunuz peki? Kronik bir sorun anlaşılan.

Benimki bir de sanki artıyor gittikçe. Büyük bir şey değil ama insanın canı sıkılıyor, ben herhalde bekler garantinin sonuna doğru yollarım gibi.

Çok sağolun hocam ya. Aldığımdan beri hep koyu mavi renkte kullandığım için hiç fark etmemişim. Şimdi akşam akşam kafama takılacak bir şey çıktı ne güzel :D. RGB dediğimiz kırmızı yeşil mavi renklerde nerdeyse hiç sıkıntı yok lakin beyaz ve açık renklerde dediğiniz gibi belli ediyor kendini. Sanırım yapacak bir şey yok. Ben mavi kullanmaya devam .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı