Çözüldü TUF A15 FA507 laptopta beyaz ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

semsi00

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 10 gün önce aldım laptopu. İlk aldığım zamanlar bir sorun yok gibiydi ama son birkaç gündür Browser'da gezerken, yayın ve video izlerken ekran anlık olarak beyaz oluyor. Her zaman ekranın geneli değil, bazen bölgesel olarak oluyor. Oyunlarda bir sıkıntı yok. Film izledim onda da bir sorun yaşamadım ama Browser'da gezerken böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows sürümün en güncel halde mi ? Evet ise;
GPU'da yüksek ihtimal bir problem söz konusu. Servise gönderin.
@II. Wilhelm dostum rahatsız ettiğim için çok özür dilerim. Aynı bilgisayara sahip olduğunu gördüm sende de böyle bir problem olup olmadığını sormak istedim çünkü iade etsem bile büyük ihtimal tekrar aynı bilgisayarı alacağım, kronik bir sorun mu merak ettim. Yardımcı olabilirsen sevinirim.

@II. Wilhelm dostum rahatsız ettiğim için çok özür dilerim. Aynı bilgisayara sahip olduğunu gördüm sende de böyle bir problem olup olmadığını sormak istedim çünkü iade etsem bile büyük ihtimal tekrar aynı bilgisayarı alacağım, kronik bir sorun mu merak ettim. Yardımcı olabilirsen sevinirim.
Özür dilemene gerek yok, rica ederim :D. Evet aynı modeli kullanıyorum ama böyle bir sorun yaşamadım. Laptopu aldığımdan beridir uzun süre kullandım bu yüzden için rahat olsun, kronik bir sorun olsaydı ben ve diğer kullanıcılar Technopat'a çoktan akın etmiş olurduk :).

Not: Yaşadığım tek sorun, Laptop'la alakalı bir akıcılık sorunuydu diye düşünüyordum dün. Sebep oyun ile alakalı çıktı. Bundan önceki laptop tercihlerimde kötü kararlar verip birtakım sorunlar yaşadığım laptoplar kullanmak zorunda kaldım. Asus Tuf A15 bu durumun üstüne çok iyi geldi. Umarım hiçkimse sıkıntı yaşamaz.

Özür dilemene gerek yok, rica ederim :D. Evet aynı modeli kullanıyorum ama böyle bir sorun yaşamadım. Laptopu aldığımdan beridir uzun süre kullandım bu yüzden için rahat olsun, kronik bir sorun olsaydı ben ve diğer kullanıcılar Technopat'a çoktan akın etmiş olurduk :).

Not: Yaşadığım tek sorun, Laptop'la alakalı bir akıcılık sorunuydu diye düşünüyordum dün. Sebep oyun ile alakalı çıktı. Bundan önceki laptop tercihlerimde kötü kararlar verip birtakım sorunlar yaşadığım laptoplar kullanmak zorunda kaldım. Asus Tuf A15 bu durumun üstüne çok iyi geldi. Umarım hiçkimse sıkıntı yaşamaz.
Teşekkür ederim yanıtın için. Benim de içime çok sinmişti çok şık ve hafif bir laptoptu. Umarım sorunumu çözebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı