TUF B360M-Plus M.2 SSD destekliyor mu?

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Bilgisayarımda eski bir anakart olan ASUS TUF B360M-Plus Gaming modeli var. Bu anakarta hangi tür M.2 SSD'ler uyumlu, tam olarak emin olamıyorum.

Ayrıca, 1 TB veya 2 TB kapasiteli M.2 SSD tavsiyelerinizi de almak isterim. F/P hızlı ve uyumlu çalışan bir model arıyorum.

Uygun fiyatlı 4 veya 5 TB m2.SSD varsa o da olur.

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartında 2 adet M.2 yuvası var yanlış bakmadıysam, NVMe SSD takabilirsin.

SSD için bütçe ne kadar?

2 TB olarka ne önerirsiniz hocam bir de SATA SSD öneriniz var mı ya da almam matnıklı mı SATA SSD.
SATA SSD önermem, NVMe ile fiyatları aynı ve daha eski teknoloji.
2 TB olarak da anakart PCIe 3.0 desteklediği için Exceria G2 gibi modeller yetecektir ancak ileride anakart değiştirme ihtimaliniz varsa Exceria Pro modelini de alabilirsiniz.

SATA SSD önermem, NVMe ile fiyatları aynı ve daha eski teknoloji.
2 TB olarak da anakart PCI-e 3.0 desteklediği için Exceria G2 gibi modeller yetecektir ancak ileride anakart değiştirme ihtimaliniz varsa Exceria Pro modelini de alabilirsiniz.

Anakart değiştirme ihtimali var. Hocam PCI-e 3.0 gen 3 mü oluyor anlamadım. Bir de bu önercdiğniz NVMe SSD ileride yeni bir anakarta kullanabilir miyim?

Son düzenleme:
Anakart değiştirme ihtimali var. Hocam PCI-e 3.0 gen 3 mü oluyor anlamadım. Bir de bu önercdiğniz NVMe SSD ileride yeni bir anakarta kullanabilir miyim?
Evet hocam PCIe 3.0 ile Gen3 aynı şey. Ayrıca ileride PCIe 4.0 (Gen4) destekli bir anakarta geçerseniz tam performans kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı