Teedy Decapat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar ASUS TUF B450 Pro Gaming anakart kullanıyorum bilgisayarı kapattıktan sonra klavye mouse mouse pad kasa fanları ve anakart RGB'si açık kalıyor şalteri kapatmak zorunda kalıyorum ışıkları söndürmek için bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar ASUS TUF B450 Pro Gaming anakart kullanıyorum bilgisayarı kapattıktan sonra klavye mouse mouse pad kasa fanları ve anakart RGB'si açık kalıyor şalteri kapatmak zorunda kalıyorum ışıkları söndürmek için bu sorunu nasıl çözebilirim?
O omer35kaya Megapat Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #2 Biosta ErP Ready ayarı varsa onu etkinleştirin. Artı 0 Eksi
Mogwaii Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 404 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #3 + Olarak anakart aydınlatmasını kapatmak istiyorsan da BIOS da hemen Sync light i kapatabilirsin üst tarafta. Artı 0 Eksi
+ Olarak anakart aydınlatmasını kapatmak istiyorsan da BIOS da hemen Sync light i kapatabilirsin üst tarafta.