TUF F15 laptop Wi-Fi'si çalışmıyor

gursson

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kolay gelsin.

Başlıkta da belirttiğim üzere laptopumda Wi-Fi kısmı gözükmüyor. ASUS TUF Gaming F15 kullanıyorum. Bir anda Wi-Fi kesildi ve böyle kaldı. İnternetteki hemen hemen her çözümü denedim. ASUS sitesinden driverları güncelledim, Intel sitesinden güncel driverları yükledim fakat düzelmedi bir türlü. Ne yapabilirim?

Intel Wi-Fi 6 AX201 160MHz driver kullanıyormuş bilgisayar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 33
Arkadaşlar merhaba, kolay gelsin.

Başlıkta da belirttiğim üzere laptopumda Wi-Fi kısmı gözükmüyor. ASUS TUF Gaming F15 kullanıyorum. Bir anda Wi-Fi kesildi ve böyle kaldı. İnternetteki hemen hemen her çözümü denedim. ASUS sitesinden driverları güncelledim, Intel sitesinden güncel driverları yükledim fakat düzelmedi bir türlü. Ne yapabilirim?

Intel Wi-Fi 6 AX201 160MHz driver kullanıyormuş bilgisayar.

Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi sürücüsünü yazılımıyla birlikte kaldırın. Intel sitesinden Wi-Fi sürücüsünü indirip tekrar kurun.

Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi sürücüsünü yazılımıyla birlikte kaldırın. Intel sitesinden Wi-Fi sürücüsünü indirip tekrar kurun.
Yazılımıyla derken? fotoğrafta paylaştığım “Intel Wi-Fi 6 AX201 160MHz” adlı driverı 15-20 kez kaldırdım bugün gün içerisinde tekrardan kurdum fakat düzelmedi

Yazılımıyla derken? Fotoğrafta paylaştığım “ıntel Wi-Fi 6 AX201 160mhz” adlı driverı 15-20 kez kaldırdım bugün gün içerisinde tekrardan kurdum fakat düzelmedi.

Aygıt yöneticisinde Wi-Fi sürücüsüne sağ tık yapıp cihazı kaldır deyin. Bu cihazın sürücü yazılımını sil işaretli olsun tamam deyin. Sonra Intel sitesinden Wi-Fi sürücüsünü indirip tekrar kurun.

“Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)
{İşlem Başarısız}
İstenen işlem, başarısız oldu.”

Şu anki hata kodu bu şekilde fakat sabahtan beri kod 43 ve 10 şeklinde sürekli değişiyor

“Bu aygıt başlatılamıyor. (kod 10)
{İşlem başarısız}

Şu anki hata kodu bu şekilde fakat sabahtan beri kod 43 ve 10 şeklinde sürekli değişiyor.

Yardımcı olabilir.

“Bu aygıt başlatılamıyor. (kod 10)
{İşlem başarısız}

Şu anki hata kodu bu şekilde fakat sabahtan beri kod 43 ve 10 şeklinde sürekli değişiyor.

Driverla çözülmemiş durum, Windows güncellemesi yapın, veya önceki Windows güncelleştirmesine geri dönün. BIOS güncellenebilir(bir tane laptopta böyle çözüme kavuşturmuştum). Kamera tarafından darbe aldıysa anten lehimleri kopmuş olabilir. Alt kasadan darbe aldıysa anten kablo soketi çıkmıştır. Tek tek kontrol etmekte fayda var. Küçük ihtimal laptop fazla ısındığından da internet bağlantı kopartmış olabilir. BIOS son sürümde değilse güncelleyin.

Yardımcı olabilir.
Bilgisayar sökme ve takma işlemlerinden çok fazla anlamadığım için bu çözümü en sona bırakmıştım. Ayrıca ikinci bir ssd alındığı vakit yine aynı hata mı verecek? Yazılımsal olarak çözülse daha iyi olur sanki.

Driverla çözülmemiş durum, Windows güncellemesi yapın, veya önceki Windows güncelleştirmesine geri dönün. BIOS güncellenebilir(bir tane laptopta böyle çözüme kavuşturmuştum). Kamera tarafından darbe aldıysa anten lehimleri kopmuş olabilir. Alt kasadan darbe aldıysa anten kablo soketi çıkmıştır. Tek tek kontrol etmekte fayda var. Küçük ihtimal laptop fazla ısındığından da internet bağlantı kopartmış olabilir. BIOS son sürümde değilse güncelleyin.
Windows güncellemelerini sürekli olarak yapıyorum acaba ondan mı kaynaklanmıştır? Şu anda da win11 24h2 en güncel sürümü kullanıyorum. BIOS olarak 327. versiyondayım sanırım o da en güncel. Bilgisayarı genel olarak güncel tutan birisiyim. Laptop olduğu için kablo soketinde bir problem olduğunu bilmiyorum fakat bilgisayarı güçten çıkartıp yatağa doğru koyduğumda böyle bir şey oldu. Bilgisayarı zorlayan bir oyun vb. bir şey açık değildi. Her zamanki gibi hafif bir kullanımdaydım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı