TUF Gaming 3070 Ti vs ASUS Dual 4060 V2

Bütçe
25000

Ozzyvision

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Halihazırda sistemimde olan MSI RTX 2060'ı bir bilgisayarcı ile takas edeceğim. Adamın elinde başlıktaki 2 kart var:
TUF Gaming 3070 Ti 8 GB.
ASUS Dual 4060 8 GB.

Benim sistemim de şu şekilde:
Ryzen 5 5600.
ASUS TUF Gaming B550 Plus.
Corsair veagence Pro 2x16 3600 MHz.
Samsung 990 Pro.
700W PSU var.

2K veya 4K monitörüm yok.

3070 Ti için önerilen 750W ama biraz araştırdım, 700 yetebilir diyorlar. Özetle bu 2 kart arasında kaldım. Tercih ederken yardımcı olmanızı istiyorum.

Not: 2 kart da aynı fiyat. Sizce bu sistem için en uygun kart hangi tercih?

Bence performans açısından 3070 Ti daha iyi bir seçim olur ben NVIDIA cephesiyle pek ilgilenmiyorum fazla oyun oynamadığım için.

Sadece göz ucuyla 2-3 dakika bazı videoları izledim normal 3070 bile RTX 4060'dan daha iyi duruyor ki 3070 Ti diyorsun düşünmene gerek yok gibi ama sen yine de benchmark videolarına biraz göz at.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisi arasından kesinlikle 3070 Ti. Fiyatları ne kadar?

İkisi arasından kesinlikle 3070 Ti. Fiyatları ne kadar?
ikisine de kart + 7 bin vereceğim aynı fiyatlar sadece tek korkum 700w 3070 için yeterli olur mu veya benim sistemim ile uyumlu çalışırlar mı darboğaz falan

Sadece göz ucuyla 2-3 dakika bazı videoları izledim normal 3070 bile RTX 4060'dan daha iyi duruyor ki 3070 Ti diyorsun düşünmene gerek yok gibi ama sen yine de benchmark videolarına biraz göz at.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ben de 3070 tarafına daha yakınım ama sistemimdeki parçalarla uyumlu olur mu veya 700 w psu ile ne kadar uyumlu çalışır emin olamadım

Bence performans açısından 3070 Ti daha iyi bir seçim olur ben NVIDIA cephesiyle pek ilgilenmiyorum fazla oyun oynamadığım için.
teşekkürler peki sistemimdeki diğer parçalar ile hangisi daha uyumludur bir fikrin var mı

İkisi de uyumlu olur herhalde PC builds diye bir site var oradan darboğaz olup olmayacağına bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı