K kenpachi08 Femtopat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #31 fikiresaygı dedi: Cihaz en ucuz yerde 25k şuan kullan gitsin Genişletmek için tıkla... Sonu öyle olacak gibi
fikiresaygı dedi: Cihaz en ucuz yerde 25k şuan kullan gitsin Genişletmek için tıkla... Sonu öyle olacak gibi
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.796 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 25 Mayıs 2023 #32 kenpachi08 dedi: @Artoria Pendragon hocam siz ne tavsiye edebilirsiniz bana ben daha önce hiç laptop almadigim için ne çıkacak ne yapacağım bilmiyorum. o da beni biraz korkutuyor işlemci ısısı sizce bı problem olur mu şuan kutu açılımı yapmadım hala kararsızım Genişletmek için tıkla... Problem olmaz, zam yedi zaten cihaz kullanın derim.
kenpachi08 dedi: @Artoria Pendragon hocam siz ne tavsiye edebilirsiniz bana ben daha önce hiç laptop almadigim için ne çıkacak ne yapacağım bilmiyorum. o da beni biraz korkutuyor işlemci ısısı sizce bı problem olur mu şuan kutu açılımı yapmadım hala kararsızım Genişletmek için tıkla... Problem olmaz, zam yedi zaten cihaz kullanın derim.