TUF GAMING B550-PLUS ile TUF GAMING M3 kampanyasından yararlanılabiliyor mu?

Yer
𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁
Daha fazla  
qp-b550-m3-mouse-bundle.jpg

Bu link üzerinden satın almayı düşünüyorum ama satıcı ile görüştüğümde kendilerinin yanında göndermediklerinden bahsetti ama www.qp.com.tr gördüğüm kampayalarda fare hediye edildiği söyleniyor. ASUS'a anakartın seri nosunu gönderdiğimizde ASUS Türkiye bize TUF Gaming M3 mouse hediye edildiği söyleniyor ama ASUS'un sitesinde böyle bir şey görmedim veya bulamadım. Böyle bir kampayadan haberiniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende geçen hafta Vatan Computer'dan B550m-a wifi modelini aldım.Kimse bana yanında hediye olarak vermedi.Web sitesine girdiğimde bu anakartı alırsan tuf m3 mouse'u 1 kuruş ekleterek hediye ediyorlar.Mağazaya gittiğimde bende görünmüyor diyor.Anlamadım bu mevzuyu çalışanlar mı salağa yatıyor yoksa yok mu böyle bir kampanya..

Bende geçen hafta Vatan Computer'dan B550M-A Wi-Fi modelini aldım. Kimse bana yanında hediye olarak vermedi. Web sitesine girdiğimde bu anakartı alırsan TUF M3 Mouse'u 1 kuruş ekleterek hediye ediyorlar. Mağazaya gittiğimde bende görünmüyor diyor. Anlamadım bu mevzuyu çalışanlar mı salağa yatıyor yoksa yok mu böyle bir kampanya.

Hocam ben sinerji ve QP firmalarıyla görüştüm ikisi de yanında gönderdiklerini söylediler ve geri ödeme kampanyası var mouse alamamanız kötü olmuş ama ASUS'un geri ödeme kampayasından yararlanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı