TUF GAMING DTS SOUND SORUNU

• Konuyu başlatan peniks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 9.777
Aynı sorun bende de var. Bir kulaklık takın diyor. Aktifleştiremiyorum Bir çok yol denedim ama olmuyor. Ayrıca Realtek Audio Console de RPC hizmetlerine bağlanılmıyor diye hata veriyor.

Merhabalar. Kulaklıklarımızda sesi ayarlayabilmemiz için ASUS'un bir anlaşmalı programı var sanırım (DTS sound). Önceki kulaklığım (SteelSeries Siberia 200) ile yazılımı rahatça kullanabiliyordum fakat şu an Gamepower Warlord model kulaklıktayım ve kullanamıyorum. Lütfen kulaklığınızı bağlayın diyor. Acaba nasıl halledebilirim bu sorunu? Şu an kullandığım Warlord USB yani jak ile bağlanmıyor, önceki de USB değil jak ile bağlanıyordu kasaya.

Eki Görüntüle 358094

Hocam sanırım ASUS Driver bölümünde utilities var orada show all ddediğinde ez Update var sanırım onu indirdiğimde oldu emin değilim yine de ama bende de olmadı bastan. Başlata tıkladıgında en son eklenenlerde al Suite olarak geçiyor. Resim attım onu indir bir dene bakalım olacak mı? Olumlu olumsuz dönüş yaparsın dostum.pc yi yeniden baslatmayı unutma
link bu

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Audio Version 6.0.1.8666 kurmanız gerekiyor. Dosya içinde asus setuplar var . Ayrıca kulaklığı kasanın USB 3.0 takmanız gerek. Ben anakarta taktığımda DTS çalışmıyor. Kasaya taktığımda açılıyor.

Hocam sanırım ASUS Driver bölümünde utilities var orada show all ddediğinde ez Update var sanırım onu indirdiğimde oldu emin değilim yine de ama bende de olmadı bastan. Başlata tıkladıgında en son eklenenlerde al Suite olarak geçiyor. Resim attım onu indir bir dene bakalım olacak mı? Olumlu olumsuz dönüş yaparsın dostum. PC'yi yeniden baslatmayı unutma.
Link bu.
Deneyeceğim.
Hocam sanırım ASUS Driver bölümünde utilities var orada show all ddediğinde ez Update var sanırım onu indirdiğimde oldu emin değilim yine de ama bende de olmadı bastan. Başlata tıkladıgında en son eklenenlerde al Suite olarak geçiyor. Resim attım onu indir bir dene bakalım olacak mı? Olumlu olumsuz dönüş yaparsın dostum. PC'yi yeniden baslatmayı unutma.
Link bu.

Dediğini yüklüyorum setup açılıyor ama 2 saniye sürmeden bitip kapanıyor. Bilgisayarı kapatıp açtım değişen bir şey veya eklenen bir program da yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı