TUF Gaming FX506HE-HN011 vs. ASUS GTX 1660 Ti

ASUS'un TUF serisi sorunlu hocam.
 
ASUS'un TUF serisi sorunlu hocam.
Hayır, sorunlu olan TUF serileri A serisi F serilerinde problem yok.
 
Kuzenim 8. Ayında attığınız asus modelde ben de dün kullanmaya başladım 8 aylık makineyle ram takviyesi yapıp oyunlarda orta yüksek arası grafik değerlerinde Adana sıcağında klimasız odada 86 dereceleri görüyor neden herkes sorunlu diyor bu modele anlamıyorum eski serilerin sıkıntılı olduğunu biliyorum.
 
ASUS'un TUF serisi sorunlu hocam.

Neden öyle dediniz?
 
Hayır, sorunlu olan TUF serileri A serisi F serilerinde problem yok.
Hocam çok kısa bi' araştırma ile tüm TUF serilerinin öyle olduğunu göreceksiniz sayısız şikayetleri var bu modelin. Temelde ısınma problemi ile başlıyor ancak üretim hataları da saymakla bitmiyor. Asus agresif bir pazar genişletme politikası uyguluyor bi kaç yıldır ve bundan dolayı hatalı çok ürün çıktı. Şanslıysanız sağlam bir Asus gelir ve çok iyi çalışır ama aksi halde 1-2k kâr edeyim derken 17-20 binlik kayıplar yaşarsınız. Bütçeyi biraz arttırıp ROG modellere veya başka markalra bakmanızı tavsiye ederim.
 
Kuzenim 8. ayında attığınız ASUS modelde ben de dün kullanmaya başladım 8 aylık makineyle RAM takviyesi yapıp oyunlarda orta yüksek arası grafik değerlerinde Adana sıcağında klimasız odada 86 dereceleri görüyor neden herkes sorunlu diyor bu modele anlamıyorum eski serilerin sıkıntılı olduğunu biliyorum.

Ne demek istediniz? Kötü bir değer değil mi 86 derece?
 
Ne demek istediniz? Kötü bir değer değil mi 86 derece?
Hocam açıkçası laptop alıyorsanız o cihaz her türlü ısınır o bi kenarda dursun TUF modeller direk üretimsel sorunlarla karşılaşıyor. Bundan dolayı anormal ısınmalar da yaşayabiliyorsunuz. Başka modellere veya markalara bakarsanız daha güzel olur. Eğer yasak değilse size bir kaç farklı yabancı forumdan link atabilirm şikayetlerle ilgili. Siz de Türkiye'den şikayetvar gibi sitelerden TUF'un sorunlarına bakabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı