N0vA Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 113 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 TUF Gaming GTX 1660 Super 6 GB Gaming. Modeli kbc0YZ01W763hmd kodlu. Isınma sorunlu mu?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 29 Mart 2021 #2 Yanlış bilgi EVO ise ısınma sorunu yoktur. EVO değilse vardır. Benim tahminim var olduğu yönünde.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 29 Mart 2021 #3 2 fanlı olan ısınma sorunlu bir kart ama 3 fanlıyı bilmiyorum. TUF serisinden uzak durun.
N0vA Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 113 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 İşte bu.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 29 Mart 2021 #5 TUF GTX 16XX Super serisinde ısınma problemi yok. Zaten bu seride Evo modeli yok.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 29 Mart 2021 #6 Çok yüksek ihtimal var. Deneyip görün. Bir arkadaş kullanıyordu. 80 dereceyi görüyor.
N0vA Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 113 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #7 Bende görmedi en fazla 60 derece.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #8 FurMark ile 1 saat yük testine sokabilirsiniz. 80 derece ve üzerine çıkmadığı sürece sorun yok.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 29 Mart 2021 #9 @The G.O.A.T Evo serisi GTX 1660 Super linki atar mısın? Veya bu kartın çok ısındığına dair test vs.? ''Hahaha'' atmaktan biraz zor olabilir bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Asus'un sitesinde de Evo versiyonu yok bu kartın.
@The G.O.A.T Evo serisi GTX 1660 Super linki atar mısın? Veya bu kartın çok ısındığına dair test vs.? ''Hahaha'' atmaktan biraz zor olabilir bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Asus'un sitesinde de Evo versiyonu yok bu kartın.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 29 Mart 2021 #10 KuoNN dedi: @The G.O.A.T EVO serisisi GTX 1660 Super linki atar mısın? Veya bu kartın çok ısındığına dair test vs? "hahaha" atmaktan biraz zor olabilir bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 947029 ASUS'un sitesinde de EVO versiyonu yok bu kartın. Genişletmek için tıkla... Isındığına dair kanıtım var. Buradan bir arkadaş kullanıyordu undervolt yaparken yardım etmiştim. Çok rahat 82-83 görüyordu.
KuoNN dedi: @The G.O.A.T EVO serisisi GTX 1660 Super linki atar mısın? Veya bu kartın çok ısındığına dair test vs? "hahaha" atmaktan biraz zor olabilir bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 947029 ASUS'un sitesinde de EVO versiyonu yok bu kartın. Genişletmek için tıkla... Isındığına dair kanıtım var. Buradan bir arkadaş kullanıyordu undervolt yaparken yardım etmiştim. Çok rahat 82-83 görüyordu.