TUF Gaming GTX 1660S ısınma sorunlu mu?

• Konuyu başlatan N0vA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 859
1617026304912.jpeg

İşte bu.

@The G.O.A.T Evo serisi GTX 1660 Super linki atar mısın? Veya bu kartın çok ısındığına dair test vs.? ''Hahaha'' atmaktan biraz zor olabilir bu arada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Screenshot_8.png

Asus'un sitesinde de Evo versiyonu yok bu kartın.

@The G.O.A.T EVO serisisi GTX 1660 Super linki atar mısın? Veya bu kartın çok ısındığına dair test vs? "hahaha" atmaktan biraz zor olabilir bu arada.

Eki Görüntüle 947029

ASUS'un sitesinde de EVO versiyonu yok bu kartın.

Isındığına dair kanıtım var. Buradan bir arkadaş kullanıyordu undervolt yaparken yardım etmiştim. Çok rahat 82-83 görüyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı