Rick Sanch Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 85 17 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. G-Helper uygulasini TUF Gaming'a 15 laptopuma yukledim ama islemci ve GPU watt sinirlamalarini nasıl yapmam gereiiyor? Yanlislikla overclock yapmaktan korkuyorum sinirlama olmadigi icin. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2025
Merhaba arkadaşlar. G-Helper uygulasini TUF Gaming'a 15 laptopuma yukledim ama islemci ve GPU watt sinirlamalarini nasıl yapmam gereiiyor? Yanlislikla overclock yapmaktan korkuyorum sinirlama olmadigi icin.
Ege Canım Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Rick Sanch dedi: Merhaba arkadaşlar. G-Helper uygulasini TUF Gaming'a 15 laptopuma yukledim ama islemci ve GPU watt sinirlamalarini nasıl yapmam gereiiyor? Yanlislikla overclock yapmaktan korkuyorum sinirlama olmadigi icin. Genişletmek için tıkla... Siz undervolt yapacaksınız korkmanıza gerek yok hocam SS atabilir misiniz? Bende kullanıyorum.
Rick Sanch dedi: Merhaba arkadaşlar. G-Helper uygulasini TUF Gaming'a 15 laptopuma yukledim ama islemci ve GPU watt sinirlamalarini nasıl yapmam gereiiyor? Yanlislikla overclock yapmaktan korkuyorum sinirlama olmadigi icin. Genişletmek için tıkla... Siz undervolt yapacaksınız korkmanıza gerek yok hocam SS atabilir misiniz? Bende kullanıyorum.