TUF Gaming VG249Q3A alınır mı?

OfferSixPain

Centipat
Daha fazla  
Son zamanlarda monitör arayışı içindeyim ve bütçem 4000 ve 5500 arası tercih olarak birkaç monitör arasından TUF Gaming VG249Q3A'yı seçtim gerçekten hoşuma gitti sizin de fikirlerinizi almak istedim bu paraya alınır mı? Tek eksiği benim gözümde pivot olmaması.

Son zamanlarda monitör arayışı içindeyim ve bütçem 4000 ve 5500 arası tercih olarak birkaç monitör arasından TUF Gaming VG249Q3A'yı seçtim gerçekten hoşuma gitti sizin de fikirlerinizi almak istedim bu paraya alınır mı? Tek eksiği benim gözümde pivot olmaması.

TUF serisine bulaşma derim. Alttaki AOC marka monitörü yeni aldım gayet doygun renkler az da olsa gosting var.

VA alırsan 2K 155Hz.

VA alırsan 2K 155Hz.

IPS benim için daha avantajlı video editleri ve fotoğraf tasarımı yapıyorum.

TUF serisine bulaşma derim. Alttaki AOC marka monitörü yeni aldım gayet doygun renkler az da olsa gosting var.

Neden TUF serisini önermediğinizi çok merak ettim çoğu arkadaşım TUF serisi monitör kullanıyor ve gerçekten çok memnun.

Ghosting var ise almayı tercih etmem ama başka monitör önerin varsa ve anlıyorsan yardımcı olmanı çok isterim.

Geri
Yukarı