TUF H310 Plus Gaming'de Kaç Fan Girişi Vardır?

• 1 adet 4 pin CPU_FAN (işlemci fan bağlantısı).
  • 2 adet 4 pin SYS_FAN (kasa fanı bağlantısı).

Arkadaşlar ben bu kasalardan birisini almak istiyorum da nasıl hepsini anakartıma takarım?
MAG Forge serisindeki kasaların hiçbirinden PWM çoklayıcı çıkmıyor. Anakartında eğer 3 adet SYS_FAN portu yoksa, ki az önce battık 2 adet SYS_FAN portun var. Harici bir çoklayıcı almazsan maksimum 2 tanesini çalıştırabilirsin. Bu kasayla gelen kontrolcü sadece LED aydınlatma için.

MAG Forge serisindeki kasaların hiçbirinde PWM çoklayıcı çıkmıyor. Anakartında eğer 3 adet SYS_FAN portu yoksa, ki az önce attık 2 adet SYS_FAN portun var. Harici bir çoklayıcı almazsan maksimum 2 tanesini çalıştırabilirsin. Bu kasayla gelen kontrolcü sadece LED aydınlatma için.
Hocam üstte düzeltme yaptım da diğer soruma da cevap verirseniz sevinirim...

Hocam üstte düzeltme yaptım da diğer soruma da cevap verirseniz sevinirim...
Amazon zorunlu değilse şu kasayı öneririm.

Amazon zorunlu değilse şu kasayı öneririm.
Hocam aileme sormam gerek. Çünkü: Amazon'un kargolama kalitesi olsun her şeyini aşırı fazla beğeniyorlar... Teknobiyotik'in kargolamasını bilemediğimiz için sıkıntı olabilirler. peki hocam neden bu kasayı tavsiye ediyorsunuz?

Hocam aileme sormam gerek. Çünkü Amazon'un kargolama kalitesi olsun her şeyini aşırı fazla beğeniyorlar... Teknobiyotik'in kargolamasını bilemediğimiz için sıkıntı olabilirler. Peki hocam neden bu kasayı tavsiye ediyorsunuz?
Çünkü attığın kasadan çok daha kaliteli bir kasa. Ek olarak küçük bir bilgi daha vereceğim sana. O attığın MAG Forge kasalar 300-350 liradan 700-750 liraya fırlamış balon kasalar. Ama bu attığım kasa onlar 300-350 iken 650-700 TL olan, şu an muadilleri 1200 lira olan bir kasa. Yani sen 650 liraya 1200 lira değerinde bir kasa almış olacaksın. Diğerinde ise 700 liraya 300 liralık kalitede bir kasa almış olacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı