TUF monitördeki sıkışmış piksel için ne yapılabilir?

Tuğrul Talha

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Alali 1.5 ay oldu ama 1 haftadir kullanma firsatim elime gecti. Fark ettim ki ekranda 4 adet sıkışmış pixel var. 2'si yeşil, 2'si kırmızı. Oyunlarda flan kayboluyor ama gözüme takılıyor. Yarim saat RGB açtım ama duzelmedi internette bezle ovalayin flan diyor veya jscreenfix flan diyorlar. Ne yapmaliyim, onerileriniz var mı? ASUS TUF Gaming Fast IPS 240Hz.

Merhaba. Alali 1.5 ay oldu ama 1 haftadir kullanma firsatim elime gecti. Fark ettim ki ekranda 4 adet sıkışmış pixel var. 2'si yeşil, 2'si kırmızı. Oyunlarda flan kayboluyor ama gözüme takılıyor. Yarim saat RGB açtım ama duzelmedi internette bezle ovalayin flan diyor veya jscreenfix flan diyorlar. Ne yapmaliyim, onerileriniz var mı? ASUS TUF Gaming Fast IPS 240Hz.
Hocam teknik servisi arayıp değişim talebi oluşturabilirsiniz çok geç olmadan.

Hocam dışarıdan müdahale etmeyin. Bezle silmek, fön makinesi tutmak çözebilse de geçiçi çözümler bunlar. Servise gönderip değişim/iade isteyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı