TUF VQ249QL3a monitör 180 Hz'e alındığında görüntüde yırtılma ve parazit oluşuyor

orhaan123

Centipat
Daha fazla  
ASUS 24' TUF Gaming VG249QL3a 1ms 180Hz Full HD IPS marka monitör kullanıyorum. 4060 Ti 16 GB ekran kartım var.
Monitörü 180 Hz alınca masaüstünde boşta iken veya tarayıcıda gezinirken ekran hızlı şekilde belirip kaybolan yatay yırtılama parazit gibi şeyler oluyor. Monitör alalı 1 yıl oldu, prizi değiştirdim güçten kaynaklıdır diye. Aynı şekilde 165 Hz alınca olmuyor. Ekran kartı mı, monitör mu bir ayar mı başka bir şey mi ne yapmam gerekiyor anlamadım. Ekranın video link bıraktım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var hocam sistemde RX 9060XT ve Ryzen 5 7600 var.
Bir çözüm bulabildiniz mi acaba

Bir çözüm bulabildiniz mi acaba.
servise verdim 1 hafta oluyor lcd panel değişimi yapılıyor şuan parca bekleniyir durumunda ama daha önce lcd panel değişimi yapılanlar da olmuş sorun çözülmemiş çözülene kadar

Bir çözüm bulabildiniz mi acaba.
buarada ekran kartı kablo vs bunlarla alakası yok sorununun direk monitör arızası benim araştırmam yuzlerce yorum var bu şekilde bende farkli PC ler ile denedim gidip en kaliteli kabloyu aldim ama nafile monitör bozuk alalı 1 yıl olmuştu iade de edemiyorum uğraşcam artık iade alinana kadar ya da çözüm bulunana kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı