Tulpar T5 20.1 sıcaklık değerleri nasıl?

Galiba pili kalibre etmemişsin.
Nasıl kalibre ediliyor? Bir de güç tasarrufu modundaki işlemci kullanımını düşürmeyi denemek bir şeyleri değiştirebilir deneyin isterseniz.

Nasıl kalibre ediliyor? Bir de güç tasarrufu modundaki işlemci kullanımını düşürmeyi denemek bir şeyleri değiştirebilir deneyin isterseniz.

İlk önce %0 olana kadar kullanıyoruz ve pili bitiriyoruz sonrasında ise %100 olana kadar hiç ellemiyoruz ve kalibre olmuş oluyor, bende 1 saat gibi bir pil süresi varken Monster'a mesaj attım ve bunu yapmamı söylediler ve yapınca 2-2.30 saati görmüştü, hem de benim cihaz Abra serisinden.
Ofis moduna alıp, denetim masasından "dengeli" yerine "güç tasarrufu" seçeneğini seçerseniz pil süresi ve fan sesi azalıyor hatta bende fanlar duruyor ve normal kullanımda çok sessiz bir konfor sunuyor.

Windowsu nasıl kuruyoruz başta o zaman kurulumun ortasında şarj biterse ne olacak?

hadi ya çok sağolun gece yapayım bende
Windowsu nasıl kuruyoruz başta o zaman kurulumun ortasında şarj biterse ne olacak?
baştan başlatıcaksın formatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…