Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
Monster ürünleri şans işi gibi gözüküyor, pek tavsiye eden olmaz.
Yeni Acer ürünleri piyasaya sürülecekti, ayrıca Legion 5 modeli de tercih edilebilir.
Monster ürünleri şans işi gibi gözüküyor, pek tavsiye eden olmaz.
Yeni Acer ürünleri piyasaya sürülecekti, ayrıca Legion 5 modeli de tercih edilebilir.
Amazon Almanya uzantısında Legion 5 yakında yine stoklara girer. Monster ürünlerine karşı şans işi dediğim için pek olumlu bakamıyorum. @SleenzyY bütçenizi belirtmenizi umuyorum.
Beklemeye çalışırım fakat şuan elimdeki bilgisayar maalesef rezalet. Çok sorunlu ve vakit bile geçiremiyorum. Bu yüzden olabildiğince hızlı almaya çalışıyorum. Excalibur 2060'lı laptoplar var. Onlara ne dersiniz?
Amazon Almanya uzantısında Legion 5 yakında yine stoklara girer. Monster ürünlerine karşı şans işi dediğim için pek olumlu bakamıyorum. @SleenzyY bütçenizi belirtmenizi umuyorum.
Klasik Abra kasalarda olan sorunlar. Kasa erimesi, kasa çatlaması, anakart erimesi gibi ek olarak parçalar çok yüksek sıcaklıklara ulaşabiliyor. Bu önerdiğim modelin bilinen bir kronik sıkıntısı yok.
Klasik Abra kasalarda olan sorunlar. Kasa erimesi, kasa çatlaması, anakart erimesi gibi ek olarak parçalar çok yüksek sıcaklıklara ulaşabiliyor. Bu önerdiğim modelin bilinen bir kronik sıkıntısı yok.