Enner Valencia Megapat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #11 JakerT4 dedi: Monster'ın sadece Tulpar T7 22.1 modeli iyi. Bence başka markalara yönelin. Lenovo ve ASUS gibi. Genişletmek için tıkla... ASUS'ta RTX 2060 var. diğer modellerde fiyat artıyor. Lenovo da aynı şekilde. Dark Lord Vader dedi: Abra kasasına RTX konulup Tulpar diye sunulmuş. Genişletmek için tıkla... Evet dediğin gibi olabilir büyük ihtimalle. RTX 3060 var ama sonuçta kasa çok takıldığım bir konu değil. Paytak Penguen dedi: Evet, dolar arttığı için bir yandan fiyatlar da artıyor. 8,70 olmuş neredeyse. Bakmak istersen ilanım var. İmzama linkini eklemiştim. Genişletmek için tıkla... İkinci el düşünmüyorum yine de teşekkür ederim.
JakerT4 dedi: Monster'ın sadece Tulpar T7 22.1 modeli iyi. Bence başka markalara yönelin. Lenovo ve ASUS gibi. Genişletmek için tıkla... ASUS'ta RTX 2060 var. diğer modellerde fiyat artıyor. Lenovo da aynı şekilde. Dark Lord Vader dedi: Abra kasasına RTX konulup Tulpar diye sunulmuş. Genişletmek için tıkla... Evet dediğin gibi olabilir büyük ihtimalle. RTX 3060 var ama sonuçta kasa çok takıldığım bir konu değil. Paytak Penguen dedi: Evet, dolar arttığı için bir yandan fiyatlar da artıyor. 8,70 olmuş neredeyse. Bakmak istersen ilanım var. İmzama linkini eklemiştim. Genişletmek için tıkla... İkinci el düşünmüyorum yine de teşekkür ederim.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.956 Makaleler 3 Çözümler 16 3 Haziran 2021 #12 Enner Valencia dedi: ASUS'ta RTX 2060 var. diğer modellerde fiyat artıyor. Lenovo da aynı şekilde. Evet dediğin gibi olabilir büyük ihtimalle. RTX 3060 var ama sonuçta kasa çok takıldığım bir konu değil. İkinci el düşünmüyorum yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Israr etmeyeceğim, alıp almamak senin kararın da 2. El düşünmeme sebebin ne, merak ettim?
Enner Valencia dedi: ASUS'ta RTX 2060 var. diğer modellerde fiyat artıyor. Lenovo da aynı şekilde. Evet dediğin gibi olabilir büyük ihtimalle. RTX 3060 var ama sonuçta kasa çok takıldığım bir konu değil. İkinci el düşünmüyorum yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Israr etmeyeceğim, alıp almamak senin kararın da 2. El düşünmeme sebebin ne, merak ettim?
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #13 Enner Valencia dedi: ASUS'ta RTX 2060 var. Diğer modellerde fiyat artıyor. Lenovo da aynı şekilde. Evet dediğin gibi olabilir büyük ihtimalle. RTX 3060 var ama sonuçta kasa çok takıldığım bir konu değil. İkinci el düşünmüyorum yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman 19.7 mantıklı olur. Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook linki. Bütçe artarsa 22.1 de önerimdir.
Enner Valencia dedi: ASUS'ta RTX 2060 var. Diğer modellerde fiyat artıyor. Lenovo da aynı şekilde. Evet dediğin gibi olabilir büyük ihtimalle. RTX 3060 var ama sonuçta kasa çok takıldığım bir konu değil. İkinci el düşünmüyorum yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman 19.7 mantıklı olur. Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook linki. Bütçe artarsa 22.1 de önerimdir.
Enner Valencia Megapat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #14 Paytak Penguen dedi: Israr etmeyeceğim, alıp almamak senin kararın da 2. El düşünmeme sebebin ne, merak ettim? Genişletmek için tıkla... 2.El bir cihaza o kadar bütçe ayırabiliyorsam o bütçedeki sıfır bilgisayarları tercih ederim. RTX 30 serisinde Dynamic Boost 2.0 teknolojisi var. Bu da bir diğer tercih sebebi. Dark Lord Vader dedi: O zaman 19.7 mantıklı olur. Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook linki. Bütçe artarsa 22.1 de önerimdir. Genişletmek için tıkla... Olmayan bir bilgisayarı nasıl alayım hocam . Stokta ve başka sitelerde bulamadım.
Paytak Penguen dedi: Israr etmeyeceğim, alıp almamak senin kararın da 2. El düşünmeme sebebin ne, merak ettim? Genişletmek için tıkla... 2.El bir cihaza o kadar bütçe ayırabiliyorsam o bütçedeki sıfır bilgisayarları tercih ederim. RTX 30 serisinde Dynamic Boost 2.0 teknolojisi var. Bu da bir diğer tercih sebebi. Dark Lord Vader dedi: O zaman 19.7 mantıklı olur. Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook linki. Bütçe artarsa 22.1 de önerimdir. Genişletmek için tıkla... Olmayan bir bilgisayarı nasıl alayım hocam . Stokta ve başka sitelerde bulamadım.
Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 601 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #15 Enner Valencia dedi: Olmayan bir bilgisayarı nasıl alayım hocam . Stokta ve başka sitelerde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde Trendyol'a geldi aklında bulunsun. Tabi ki bitti hatta ben konusunu bile açmıştım onaylandığı sırada stokların bitmesi de ayrı komik oldu. MONSTER Tulpar T7 V19.7 I7-10870h 16gb 250gb Ssd Rtx 2070 17.3'' Fhd Freedos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Enner Valencia dedi: Olmayan bir bilgisayarı nasıl alayım hocam . Stokta ve başka sitelerde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde Trendyol'a geldi aklında bulunsun. Tabi ki bitti hatta ben konusunu bile açmıştım onaylandığı sırada stokların bitmesi de ayrı komik oldu. MONSTER Tulpar T7 V19.7 I7-10870h 16gb 250gb Ssd Rtx 2070 17.3'' Fhd Freedos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 3 Haziran 2021 #16 Dark Lord Vader dedi: T7 RTX'li Abra. Diğerini tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyeyim. @Dark Lord of the Sith Genişletmek için tıkla... T5 V20.2 güzel diye hatırlıyorum. @Ryota bir süre kullanmıştı, yardımcı olabilir.
Dark Lord Vader dedi: T7 RTX'li Abra. Diğerini tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyeyim. @Dark Lord of the Sith Genişletmek için tıkla... T5 V20.2 güzel diye hatırlıyorum. @Ryota bir süre kullanmıştı, yardımcı olabilir.