Tulpar T5 V20.2 vs T7 V20.3.2

Monster'ın sadece Tulpar T7 22.1 modeli iyi. Bence başka markalara yönelin. Lenovo ve ASUS gibi.
ASUS'ta RTX 2060 var. diğer modellerde fiyat artıyor. Lenovo da aynı şekilde.
Abra kasasına RTX konulup Tulpar diye sunulmuş.
Evet dediğin gibi olabilir büyük ihtimalle. RTX 3060 var ama sonuçta kasa çok takıldığım bir konu değil.
Evet, dolar arttığı için bir yandan fiyatlar da artıyor. 8,70 olmuş neredeyse.
Bakmak istersen ilanım var. İmzama linkini eklemiştim.
İkinci el düşünmüyorum yine de teşekkür ederim.

ASUS'ta RTX 2060 var. diğer modellerde fiyat artıyor. Lenovo da aynı şekilde.

Evet dediğin gibi olabilir büyük ihtimalle. RTX 3060 var ama sonuçta kasa çok takıldığım bir konu değil.

İkinci el düşünmüyorum yine de teşekkür ederim.
Israr etmeyeceğim, alıp almamak senin kararın da 2. El düşünmeme sebebin ne, merak ettim?

Israr etmeyeceğim, alıp almamak senin kararın da 2. El düşünmeme sebebin ne, merak ettim?
2.El bir cihaza o kadar bütçe ayırabiliyorsam o bütçedeki sıfır bilgisayarları tercih ederim. RTX 30 serisinde Dynamic Boost 2.0 teknolojisi var. Bu da bir diğer tercih sebebi.
O zaman 19.7 mantıklı olur. Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook linki. Bütçe artarsa 22.1 de önerimdir.
Olmayan bir bilgisayarı nasıl alayım hocam :D . Stokta ve başka sitelerde bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı