V20.3 ile v20.4 arasında gidip geliyorum. Kimileri diyor ki aluminyum daha iyi soğutur kimi diyor ki plastikten uzak dur. Delirmek üzereyim![]()
V20.4 17,3" olduğu için soğutması daha iyi tabii ki de.
V20.3 ile v20.4 arasında gidip geliyorum. Kimileri diyor ki aluminyum daha iyi soğutur kimi diyor ki plastikten uzak dur. Delirmek üzereyim![]()
Maliyet olarak yüksek.. o meblağda param yok.Tulpar T7 v25.1.2
anladım teşekkür ediyorum.. dikkate alacağım.V20.4 17,3" olduğu için soğutması daha iyi tabii ki de.
Bu kadar çabuk bozulursa zaten para iadesi isterim. Drr sesi sorunu okudum burda biraz ama tam nedir anlamadım. Bakalım bizimde basımıza gelir miv20.4 alın, alüminyum sağlam ama klavye üstü çok ısınıyor.
Performans iyi genel olarak, kulaklıkla fan sesi sorunu yok. Kulaklık olmadan fan sesi deli edebiliyor.
V20.4 17,3" diye genel olarak daha soğuk.
Son olarak 4 ayda bir gelen drr sesi sorunu olmasa harika gibi. Ama alalı 6 ay olmak üzere daha uzun ömür denemez 6 aya. He 1 ayda bozulan Monster'lara bakarsak yine iyi.
Maliyet olarak yüksek. O meblağda param yok.
Anladım teşekkür ediyorum. Dikkate alacağım.
Bu kadar çabuk bozulursa zaten para iadesi isterim. Drr sesi sorunu okudum burada biraz ama tam nedir anlamadım. Bakalım bizimde basımıza gelir mi
V20.4 icin bir araştırma yapalım bakalım bizde. Temiz az kullanılmış bulursak iyi yoksa v20.3 alacağım. Sıfırlara param yetmiyor. İkinci el temiz olanlara bakacağım.
Çin malından uzak dur derken Monster'dan mı bahsediyoruz yoksa 20.3 olan versiyona ait kullanılan kasa tipinden mi ?Hocam cin Mali'ndan uzak dur aluminyum alma temiz iyi bir şey bulursan al.
Çin malından uzak dur derken Monster'dan mı bahsediyoruz yoksa 20.3 olan versiyona ait kullanılan kasa tipinden mi?
23 ay garantili 20.3 buldum. Tertemiz.
V20.4 arıyorum temiz ve garantili. İnşaallah bulurum.
Ararsan bulursun, memnun insanlar video çekmiyo genelde.Monster'in bbazi Tulpar serilerinde sikunti var derdimi sana au videoyu izle anlarsin.
Videoları izledim teşekkürler ama çok genelleme yapılmış. Yani açıkcası hep kendi yorumları fikirleri katılmış. Cihazlarında sorun yok demiyorum ancak bu kadar da kötülenmez ki anlamadım malesef. 3 tane yeğenime de Monster aldım 1 tanesinde sorun yaşamadım. Sıra kendime geldi seçmeye başladım resmen yokuş aşağı freni boşalmış araba gibiyim.. Çok ayrıntıya takılıyorumMonster'in bbazi Tulpar serilerinde sikunti var derdimi sana au videoyu izle anlarsin.
Evet sorun yaşamış kişiler genelde video çekiyor. Memnun olan neden video çeksin kiArarsan bulursun, memnun insanlar video çekmiyo genelde.
Ararsan bulursun, memnun insanlar video çekmiyor genelde.
Videoları izledim teşekkürler ama çok genelleme yapılmış. Yani açıkçası hep kendi yorumları fikirleri katılmış. Cihazlarında sorun yok demiyorum ancak bu kadar da kötülenmez ki anlamadım maalesef. 3 tane yeğenime de Monster aldım 1 tanesinde sorun yaşamadım. Sıra kendime geldi seçmeye başladım resmen yokuş aşağı freni boşalmış araba gibiyim. Çok ayrıntıya takılıyorum
Evet sorun yaşamış kişiler genelde video çekiyor. Memnun olan neden video çeksin kiv20.4 arıyorum temiz. Garantili vs var ancak çok para istiyorlar. Pazarlık yapıyorum inmiyorlar da. V20.3 param yetiyor v20.4 için 1000-2000 daha koymam gerekiyor. Ne yapacağım bilmiyorum.