Tulpar T5 V21.4.1 Ekranın 2K Olması Sorun Çıkarır mı?

Alperen Değer

Megapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Tulpar T5 V21.4.1 laptopun ekranının 2K olması sizce sorun çıkarır mı? 3060 ekran kartının 2K için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Ekranı 1080p'ye çekip oyun oynarsak sorun çıkarır mı? Ek olarak video izlerken ekran 2K olduğu için, video 1080p olsa bile kalitenin kötü gözükmesi durumu yaşanır mı? 2K monitörü olan arkadaşlarım oyun ayarlarından çözünürlüğü 1080p'ye çevirdiğinde görüntünün bulanıklaştığını ve çok iyi gözükmediği söylemişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu oyunda yeterli olacaktır. Merak etmeyin. Ayrıca 1080'e çekerseniz bir sorun olmaz. Gözünüze biraz kötü gelebilir ama alışıyorsunuz ve o kadar kötü değil.

Çoğu oyunda yeterli olacaktır. Merak etmeyin. Ayrıca 1080'e çekerseniz bir sorun olmaz. Gözünüze biraz kötü gelebilir ama alışıyorsunuz ve o kadar kötü değil.
Konuda belirttiğim Monster yerine bunu düşünüyorum. İncelemelerini izledim, geçen yıl yapılan sorunların çoğunu düzeltmişler.

Konuda belirttiğim Monster yerine bunu düşünüyorum. İncelemelerini izledim, geçen yıl yapılan sorunların çoğunu düzeltmişler.
Şöyle söyleyelim : seyahat etmiyorsanız veya okul için şehir değiştirmiyorsanız oyun için laptop önermem. Isınma sorunları vardır her daim ve ayrıca ileride sistem yükseltmesi yapamazsınız. Tamamen yeni cihaz almanız gerekir bir sürü masrafa girersiniz. Sizin konuya gelirsek Monster laptopları malzeme kalitesi ve ısınma problemleri yüzünden önermiyorlar. Siz de bence almayın bu kadar eleştiri varken. Asus markası çok övülüyor daha mantıklı bir seçim olabilir. Üzgünüm pek bilgim yok laptop piyasası hakkında.

Üniversite için laptop alacağım zaten. @Radeon RX 5500M abim bu model Monster'ın hiçte fena olmadığını söyledi Ben de şahsi olarak Monster taraftarı değilim zaten.

Ekranı biraz kalitesiz hocam haberiniz olsun %45 NTSC oranı var, ben de düşünüyordum bunu sildim seçeneklerden. HP Omen 5600H + 3060 13K civarı 8GB takviyesiyle kullanabilirsiniz. Helios 300 de bir seçenek 14K fiyatı 16 GB tek modül RAM var 1K ekstra bütçe RAM takviyesiyle 32 GB (16x2) RAM yapabilirsiniz. Bunların ekran ve kasa kalitesi TUF'tan iyidir.

Sorun olmaz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…