Tulpar T5 V21.4.1 Ekranın 2K Olması Sorun Çıkarır mı?

Ekranı biraz kalitesiz hocam haberiniz olsun %45 NTSC oranı var, ben de düşünüyordum bunu sildim seçeneklerden. HP Omen 5600H + 3060 13K civarı 8GB takviyesiyle kullanabilirsiniz. Helios 300 de bir seçenek 14K fiyatı 16 GB tek modül RAM var 1K ekstra bütçe RAM takviyesiyle 32 GB (16x2) RAM yapabilirsiniz. Bunların ekran ve kasa kalitesi TUF'tan iyidir.
Ekran rezil durumda mı hocam ? Yoksa kullanılabilir seviyede mi ?

Ekran rezil durumda mı hocam ? Yoksa kullanılabilir seviyede mi ?

Hocam ben görmedim ama bu fiyatlarda laptop'ların ideali %72 NTSC ve %99'a yakın sRGB renk gamutunu karşılar. Bu Asus TUF'larda ise %45 NTSC ve %62.5 sRGB renk gamutu var (Asus'un verdiği bilgilere göre). Yani ortalamadan altta bir ekran. Yabancı forumlarda da kötü yorumları bolca var. Ha onun haricinde gayet kaliteli bir laptop.

Dediğim HP Omen ve Helios 300'de %72 NTSC ve %99 sRGB renk gamutu bulunmakta, sizin söylediğiniz Tulpar da aynı şekilde bu özelliklerde. Yani bunların ekranına göre baya kalitesiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı