AiTojon Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 12 Ağustos 2021 #1 Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi oyuncu laptopu powerbank ile şarj edilir mi? Edilir ise hangi powerbankı satın almalıyım? Kullandığım bilgisayar: Monster Tulpar T5 V21.4.
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi oyuncu laptopu powerbank ile şarj edilir mi? Edilir ise hangi powerbankı satın almalıyım? Kullandığım bilgisayar: Monster Tulpar T5 V21.4.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 12 Ağustos 2021 #2 Bence edilmez hocam.
AiTojon Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 12 Ağustos 2021 #3 Yalnız Araba dedi: Bence edilmez hocam. Genişletmek için tıkla... Yeterli güç miktarını karşılayan bir ürün varsa eder ama ben o ürünü bulamadım.
Yalnız Araba dedi: Bence edilmez hocam. Genişletmek için tıkla... Yeterli güç miktarını karşılayan bir ürün varsa eder ama ben o ürünü bulamadım.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 12 Ağustos 2021 #4 AiTojon dedi: Yeterli güç miktarını karşılayan bir ürün varsa eder ama ben o ürünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl şarj edeceksiniz?
AiTojon dedi: Yeterli güç miktarını karşılayan bir ürün varsa eder ama ben o ürünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl şarj edeceksiniz?
AiTojon Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 12 Ağustos 2021 #5 Yalnız Araba dedi: Hocam nasıl şarj edeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir Powerbank varsa kablosunu da yapışlardır.
Yalnız Araba dedi: Hocam nasıl şarj edeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir Powerbank varsa kablosunu da yapışlardır.
Türk Cenk Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 339 Çözümler 1 Yer Türkiye, Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #6 Boyutu büyük istersen kaynak buldum d ciddi. Powerbank - Taşınabilir Şarj Aleti Modelleri & Fiyatları - n11 Taşınabilir Şarj Cihazı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Powerbank modelleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Boyutu büyük istersen kaynak buldum d ciddi. Powerbank - Taşınabilir Şarj Aleti Modelleri & Fiyatları - n11 Taşınabilir Şarj Cihazı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Powerbank modelleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 12 Ağustos 2021 #7 Türk Cenk dedi: Boyutu büyük istersen kaynak buldum d ciddi. Powerbank - Taşınabilir Şarj Aleti Modelleri & Fiyatları - n11 Taşınabilir Şarj Cihazı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Powerbank modelleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Sadece boyu değil fiyatı da biraz büyük gibi.
Türk Cenk dedi: Boyutu büyük istersen kaynak buldum d ciddi. Powerbank - Taşınabilir Şarj Aleti Modelleri & Fiyatları - n11 Taşınabilir Şarj Cihazı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Powerbank modelleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Sadece boyu değil fiyatı da biraz büyük gibi.
Türk Cenk Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 339 Çözümler 1 Yer Türkiye, Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #8 omeyyu dedi: Sadece boyu değil fiyatı da biraz büyük gibi. Genişletmek için tıkla... Ee ne beklersin 200 TL'ye xiaomi mi onerem? d
omeyyu dedi: Sadece boyu değil fiyatı da biraz büyük gibi. Genişletmek için tıkla... Ee ne beklersin 200 TL'ye xiaomi mi onerem? d
AiTojon Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 2 12 Ağustos 2021 #9 Boyutu ve beklediğim fiyatı normal de bu benim bilgisayarı besler mi ben pek anlamıyorum da.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 12 Ağustos 2021 #10 AiTojon dedi: Boyutu ve beklediğim fiyatı normal de bu benim bilgisayarı besler mi ben pek anlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Beslemez, bunlar genelde "ultrabook" tarzı harici ekran kartı olmayan ve işlemcisi güç tasarrufu olan modelleri besleyebiliyorlar. Örneğin Macbook veya Matebook tarzı gibi, hatta Matebook bile beslemeyebilir emin değilim.
AiTojon dedi: Boyutu ve beklediğim fiyatı normal de bu benim bilgisayarı besler mi ben pek anlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Beslemez, bunlar genelde "ultrabook" tarzı harici ekran kartı olmayan ve işlemcisi güç tasarrufu olan modelleri besleyebiliyorlar. Örneğin Macbook veya Matebook tarzı gibi, hatta Matebook bile beslemeyebilir emin değilim.