EgEm3n
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, Monster T5 v21.7 (i7 11800h & RTX3070 & 15.6") cihazımın fabrikasyon olarak Liquid metal ile geldiğini biliyorum fakat oyunlarda aşırı ısınma sorunu yaşadığım için Thermal Grizzly Conductonaut likit metal alıp hem CPU hem de GPU'ya uguladım. Yalıtımlarını ihmal etmeden tabii ki, zaten CPU üzerinde sünger bariyer varmış o yüzden CPU'ya tekrar uygulayıp geçtim.
Sorun şu; GPU RTX 3070 ve likit metalden önce 85 derece civarında geziyordu likit metal ile birlikte 82 dereceleri görüyor. Bu kartlarda bu standart mı? Yoksa laptop küçük olduğu için işlemci ve ekran kartı birbirine ısı transferimi yapıyor çözemedim. İzlediğim videolarda likit metal sonrası 65-68 derece sıcaklıkları görüyorlar. Sorun bende mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum.
Sorun şu; GPU RTX 3070 ve likit metalden önce 85 derece civarında geziyordu likit metal ile birlikte 82 dereceleri görüyor. Bu kartlarda bu standart mı? Yoksa laptop küçük olduğu için işlemci ve ekran kartı birbirine ısı transferimi yapıyor çözemedim. İzlediğim videolarda likit metal sonrası 65-68 derece sıcaklıkları görüyorlar. Sorun bende mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: