Çözüldü Tulpar T5 v23.3 laptop ile harici monitörde NVIDIA ekran kartı nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheENO

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Monster Tulpar T5 v23.3 modelini kullanıyorum MUX özelliği benim bilgisayarımda yok. Birkaç konuda hariçi ekran takılınca sadece NVIDIA ekran kartı ile çalışıcağını yazmışlardı. Ben de denemek istedim fakat bağladığımda hala aktif olarak Intel grafik çalışıyor. Bunu değiştirmemin bir yolu var mıdır?

Ekran Alıntısı.PNG

21.PNG

Eki Görüntüle 2207360

Şimdi fark ettim hocam arkadaki mini DisplayPort kısmına bağlarsam monitörü sadece NVIDIA çalışır mı?

Mini DP PhysX'te gözükmüyor, denemeden bir şey denemez ona. DisplayPort harici üzerinde gözüküyor onun için de Type-C to DP kullanmak lazım.

Çözüm
@TheENO Zaten bahsettiğim gibi Type-C to DP kullanmanız lazım onun için, Type-C portu üzerinden. Type-C'nin DP desteklediğine site üzerinden ulaşamadım ama port gözüktüğüne göre desteklemesi lazım, müşteri hizmetlerinden de emin olmayı deneyebilirsiniz. Türk markası olunca incelemeler de kısıtlı oluyor, bilgiye erişmek daha zor.

@TheENO Zaten bahsettiğim gibi Type-C to DP kullanmanız lazım onun için, Type-C portu üzerinden. Type-C'nin DP desteklediğine site üzerinden ulaşamadım ama port gözüktüğüne göre desteklemesi lazım, müşteri hizmetlerinden de emin olmayı deneyebilirsiniz. Türk markası olunca incelemeler de kısıtlı oluyor, bilgiye erişmek daha zor.
Yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi müşteri hizmetlerine sormak en mantıklısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı