Tulpar T6 v1.1 16 vs Acer Predator Helios Neo 16

Haklı olabilirsiniz hocam, bende dikkatli bakınca Touchpad tuşlarının olmadığını gördüm, dediğiniz olabilir, CPU Z ile bir bakmak lazım.
1721905809267.png

Kontrol merkezini bile xmg sitesinden güncelini yükledim ben tongfang kasa kendisi,
1721905844202.png

Taş gibi kasa hem ince hem de acayip serin çalışıyor.

Eki Görüntüle 2263864
Kontrol merkezini bile xmg sitesinden güncelini yükledim ben tongfang kasa kendisi,
Eki Görüntüle 2263866

Taş gibi kasa hem ince hem de acayip serin çalışıyor.

Aynen öyle hocam. Daha 80-85 derece üstünü görmedim kasada. 1,9 kg, 19 mm kalınlıkla üstelik. Bu kasadan neden vazgeçtiler anlamadım. Şu an yeni laptop alma aşamasındayım sırf bu yüzden monster almıyorum. Bu kasa yüzünden de başka laptopları beğenemiyorum.

Aynen öyle hocam. Daha 80-85 derece üstünü görmedim kasada. 1,9 kg, 19 mm kalınlıkla üstelik. Bu kasadan neden vazgeçtiler anlamadım. Şu an yeni laptop alma aşamasındayım sırf bu yüzden Monster almıyorum. Bu kasa yüzünden de başka laptopları beğenemiyorum.

XMG markasına bakabilirsin direkt, taş gibi cihazları var. Bizim ülkeye satışı var mı bilmiyorum ama.

@403976

O iş sıkıntılı olur hocam. Ülkede yaygın servis ağı olmayan marka laptop almak pek akıl karı değil.

Öyle hocam sırf ondan ötürü Gigabyte'den vazgeçip Monster aldım.Teknik servis gerçekten önemli, karşıda muhattabın olması gerekiyor.

Arkadaşlar muhabbetinize dalmış gibi olacağım 😄 ama bir sorum daha olacak 3200 MHz RAM bana sıkıntı çıkarır mı? 2-3 sene de ne kadar verim alabilirim? Monster laptoplara DDR5 RAM eklenebiliyor mu bir de ileride yükseltmek istersem yapabilir miyim bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı