erkan1211 Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 Yer SAMSUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Adli Tıp Teknikeri 4 Ekim 2020 #1 Laptopum Tulpar T7 20.2.1 her oyunda sorun yaşıyorum. GPU RTX 2060 sanki kullanamıyorum gibi geliyor. Intel GPU kontrol panelinde 1. ekran Intel görünüyor ve oyunlarda RTX'i kullanamıyorum gibi. Konuyu bilen birisi var mı?
Laptopum Tulpar T7 20.2.1 her oyunda sorun yaşıyorum. GPU RTX 2060 sanki kullanamıyorum gibi geliyor. Intel GPU kontrol panelinde 1. ekran Intel görünüyor ve oyunlarda RTX'i kullanamıyorum gibi. Konuyu bilen birisi var mı?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #2 Aygıt yöneticisinden RTX2060'ı aktif etmeniz gerekiyor sanırım. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.690 Çözümler 23 4 Ekim 2020 #3 BIOS'a girip Intel ekran kartını devre dışı bırak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
BIOS'a girip Intel ekran kartını devre dışı bırak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS erkan1211 Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 Yer SAMSUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Adli Tıp Teknikeri 4 Ekim 2020 #4 Açık zaten ama performans kaybı yaşıyorum 100 fps de açabileceği bir oyunu 30-40 fps ve yırtılma ile oynuyorum Artı 0 Eksi
Açık zaten ama performans kaybı yaşıyorum 100 fps de açabileceği bir oyunu 30-40 fps ve yırtılma ile oynuyorum
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.690 Çözümler 23 4 Ekim 2020 #5 erkan1211 dedi: Açık zaten ama performans kaybı yaşıyorum 100 FPS'de açabileceği bir oyunu 30-40 FPS ve yırtılma ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdığımı uygula. Artı 0 Eksi
erkan1211 dedi: Açık zaten ama performans kaybı yaşıyorum 100 FPS'de açabileceği bir oyunu 30-40 FPS ve yırtılma ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdığımı uygula.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 4 Ekim 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardimci olabilir. Videonun ilerleyen dakikalarında BİOS a girip Intel ekran kartını devre dışı bırakıyorlar. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardimci olabilir. Videonun ilerleyen dakikalarında BİOS a girip Intel ekran kartını devre dışı bırakıyorlar.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.690 Çözümler 23 4 Ekim 2020 #7 SalihCinar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardimci olabilir. Videonun ilerleyen dakikalarında BIOS'a girip Intel ekran kartını devre dışı bırakıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki video daha bilgilendirici. Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardimci olabilir. Videonun ilerleyen dakikalarında BIOS'a girip Intel ekran kartını devre dışı bırakıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki video daha bilgilendirici.