Tulpar T7 v20.6.4 vs HP Victus 16-R0020NT

Evet, kendim yapmak gerçekten isterim ama gerçek anlamda kendime çok güvenmiyorum bu konuda.
Bilmediğim için soruyorum Monster'ın 4070'li istediğim fiyatta modeli yok. Bunlar arasından farklı bir markanın bu özellikleri sağlayan bir modeli var mı?

4070 bulamazsın ama Dell G15 13650HX islemcili cihazi önerebilirim bunlar dışında.

4070 bulamazsın ama Dell G15 13650HX islemcili cihazi önerebilirim bunlar dışında.
Kusura bakmayın çok soru sordum ama tulparı alıp 32 gb ram desteği koysam 4070 ile arasında çok fazla performans farklı olur mu çünkü kimi görsem her zaman 4070e yönlendiriyor.
Birde hangi macunu kullanmalıyım bir tavsiyeniz var mı alırsam birlikte alayım?

Kusura bakmayın çok soru sordum ama Tulpar'ı alıp 32 GB RAM desteği koysam 4070 ile arasında çok fazla performans farklı olur mu çünkü kimi görsem her zaman 4070e yönlendiriyor.

Fark olur fakat işlemcinin limitlenmesi iki cihazın performansını neredeyse aynı seviyeye getirebilir.

Bir de hangi macunu kullanmalıyım bir tavsiyeniz var mı alırsam birlikte alayım?

Pullsar Pullwark Regular macuna bakabilirsin, sürmesi zordur ama kolay kolay pump-out yapmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı