Sorun yaşamadım.Hocam kusura bakmayın konudaki laptopla ilgili değil de L5P iadesiyle ilgili, satıcı problem çıkarmadı mi?
Sorun yaşamadım.Hocam kusura bakmayın konudaki laptopla ilgili değil de L5P iadesiyle ilgili, satıcı problem çıkarmadı mi?
Ekranda dikey çizgi çıktı. O yüzden iade ettim. GS66/GE76/GP66/Mac arasındayım indirim bekliyorum bakalım eğer Legion 12. nesil gelirse TR’den onu alacağım.Tavsiye etmiyorum hocam. v21.6 10.nesil olanı aldım , 3.gün iade ettim. Fan sesi çok fazla ve GPU 86 dereceye kadar yükseliyor. Zaten sınır orası. v21.8 de sadece işlemci yükselmiş hali. O yüzden o paraları vermek mantıksız. Legionu neden iade ettiniz ?
Tavsiye etmiyorum hocam. v21.6 10.nesil olanı aldım , 3.gün iade ettim. Fan sesi çok fazla ve GPU 86 dereceye kadar yükseliyor. Zaten sınır orası. v21.8 de sadece işlemci yükselmiş hali. O yüzden o paraları vermek mantıksız. Legionu neden iade ettiniz ?
86’yı asla görmedim başka cihazda ekran kartında. 3070 dahi kullandım yine görmedim.Laptop bunlar bahsettiğiniz değerlerin normal olduğunu düşünüyorum
V21.8 kullanıp 80 görmedim diyende var şans işi 10 gün test ederim bakdim olmuyor iade86’yı asla görmedim başka cihazda ekran kartında. 3070 dahi kullandım yine görmedim.
Hocam 21.8 de mi asla görmediniz bu sıcaklığı bende 21.8 almayı düşünüyorum. Laptop genelde hangi sıcaklıklarda çalışıyordu düşünceleriniz nelerdir86’yı asla görmedim başka cihazda ekran kartında. 3070 dahi kullandım yine görmedim.
Hocam siz aldınız mı v21.8 i bende alıcam da kullandıktan sonra görüşlerinizi yazarmısınız acaba. Performansını özellikle sıcaklığını bende 25.1.2 ve 21.8 arasında kaldım.V21.8 kullanıp 80 görmedim diyende var şans işi 10 gün test ederim bakdim olmuyor iade
Laptop bunlar bahsettiğiniz değerlerin normal olduğunu düşünüyorum.
Bugün gelecek muhtemelen ram ve ssd siparişlerim de geldimi takıp Windows kurup kullanacağım değerleri sağlıklı ölçmek için hangi programı önerirsinizHocam 21.8 de mi asla görmediniz bu sıcaklığı bende 21.8 almayı düşünüyorum. Laptop genelde hangi sıcaklıklarda çalışıyordu düşünceleriniz nelerdir
Hocam siz aldınız mı v21.8 i bende alıcam da kullandıktan sonra görüşlerinizi yazarmısınız acaba. Performansını özellikle sıcaklığını bende 25.1.2 ve 21.8 arasında kaldım.
Hocam GF. Soba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.