Tulpar T7 v25.1.1 şarjdayken pil yüzdesi azalması

Computer Geek

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bahsettiğim modelde şarjdayken oyunlardan çıktıktan sonra %2 veya 3'lük pil azalması oluyor. Ayrıca boşa aldığımda da kalan şarjı doldurması için uzun süre şarj sabit kalıyor yani çok geç doluyor. Bazen de tam %100 olmuyor. Pil gücü için önerileriniz ve bu durumun düzelmesi için ne yapabilirim söylerseniz çok memnun olurum.

Benim yaptıklarım ise:
Feature Manager'de oyun harici super battery modunda kullanıyorum.
Güç tasarrufu modu açık.
Denetim masasında güç seçenekleri kısmında dengeliyi seçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica etsem CMD ekranında "powercfg /batteryreport" komutu ile pil raporu çeker misiniz?
Umarım doğru yapmışımdır.
Devamını fark etmedim onları da göndereyim.
Başka görüşü olan var mı? Hortlatmış gibi olacağım sanırım. Burayı çok bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok mutlu olacağım. Önemli benim için çünkü.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    41,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 2.png
    2.png
    103,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 3.png
    3.png
    33,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 4.png
    4.png
    90,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

Başka görüşü olan var mı? Hortlatmış gibi olacağım sanırım. Burayı çok bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok mutlu olacağım. Önemli benim için çünkü.
Merak etmeyin uyumuşum. Hemen değerlere bakıyorum.
Bir sıkıntı yok gibi. Oynadığınız oyunlar çok mu ağır. Ama iyi mi bu değerler emin değilim.

@Recep Baltaş
Hocam batarya raporuna göre batarya durumu nasıl bir de siz yorumlayın. Rica etsem bir yardımcı olun hocamıza. Ben emin olamadım da. Bana normal gibi geldi. Fakat emin değilim. Rica etsem yardımcı olsanız?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı