Merhaba, bende normalde 2060'lı bir Monster vardı ve 3 tane monitör desteği vardı, 3 monitör ile kullanıyordum.
İndirimde Tulpar T7 V26.1.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu cihazı aldım ama 3 monitör takamıyorum. Type-C dock aldım ama desteği olmadığı için kullanamıyorum. 3. monitörü takmanın bir yolu var mı acaba?
Merhaba, bende normalde 2060'lı bir Monster vardı ve 3 tane monitör desteği vardı, 3 monitör ile kullanıyordum.
İndirimde Tulpar T7 V26.1.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu cihazı aldım ama 3 monitör takamıyorum. Type-C dock aldım ama desteği olmadığı için kullanamıyorum. 3. monitörü takmanın bir yolu var mı acaba?
Mini-DP HDMI ve Type-C çıkışlarına birer kablo bağlayarak 3 monitör takabilirsiniz. Fakat Type-C çıkışı harici ekran kartınızdan mı görüntü veriyor bakmak gerek. Ekteki gibi NVIDIA panelinden hangi çıkışlar olduğuna bakabilirsiniz.
Mini-DP HDMI ve Type-C çıkışlarına birer kablo bağlayarak 3 monitör takabilirsiniz. Fakat Type-C çıkışı harici ekran kartınızdan mı görüntü veriyor bakmak gerek. Ekteki gibi NVIDIA panelinden hangi çıkışlar olduğuna bakabilirsiniz.
3 adet görüntü çıkışı portu var görünüyor. Takabilirsiniz. Type-C portu DP üstünde görüntü verebiliyor. Dock ile olmaz çünkü Thunderbolt değil bu port. Bir monitörü HDMI ile, diğerini mini DP ile ve kalan ise Type-C to DP ile bağlanabilir.
Sadece dock kullandığınızdan bahsetmişsiniz. Görüntü çıkışı için Type-C to DP kablo denediniz mi? Bende bulunan Monster Tulpar laptopumda dock üzerinden görüntü vermiyor fakat Type-C to DP ile harici ekran kartımla görüntü alabiliyorum. Dediğim gibi NVIDIA paneline baktınız mı?
3 adet görüntü çıkışı portu var görünüyor. Takabilirsiniz. Type-C portu DP üstünde görüntü verebiliyor. Dock ile olmaz çünkü Thunderbolt değil bu port. Bir monitörü HDMI ile, diğerini mini DP ile ve kalan ise Type-C to DP ile bağlanabilir.
Bu modelden müşterilerimden birine almıştım. Type-C çıkışından görüntü alabiliyorsunuz fakat MUX switch açık olmaması gerekiyor. Dahili ekran kartı ile görüntü verebiliyor. Fakat bu modelin Type-C çıkışından alınan görüntüde ayrıca flicker sorunu var. Görüntüyü düzgün veremiyor. T7 V20.4 sonrası bu kasalarda Type-C'den görüntü almayla ilgili maalesef sorun var. Ekte attığım inceleme yazımdaki modeller Type-C'den harici ekran kartı ile görüntü alabileceğiniz son modellerdi. Kullandığınız kasada aynı kasa ve anakartlarda birebir benzer olmasına rağmen maalesef bu durum yaşanıyor.
Merhaba değerli Technopat sakinleri. Şu an kullanmakta olduğum bu cihazları yan yana inceleme yaptım ve sizlerle paylaşmaktayım. Bu 2 cihaz arasında ciddi farklar bulunmamasına rağmen 1 nesil işlemci farkının etkilerini göreceğiz. (Tüm görsellerde solda V20.4.1 sağda V20.3.2 bulunmaktadır.)...
Bu modelden müşterilerimden birine almıştım. Type-C çıkışından görüntü alabiliyorsunuz fakat MUX switch açık olmaması gerekiyor. Dahili ekran kartı ile görüntü verebiliyor. Fakat bu modelin Type-C çıkışından alınan görüntüde ayrıca flicker sorunu var. Görüntüyü düzgün veremiyor. T7 v20.4 sonrası bu kasalarda Type-C'den görüntü almayla ilgili maalesef sorun var. Ekte attığım inceleme yazımdaki modeller Type-C'den harici ekran kartı ile görüntü alabileceğiniz son modellerdi. Kullandığınız kasada aynı kasa ve anakartlarda birebir benzer olmasına rağmen maalesef bu durum yaşanıyor.
Merhaba değerli Technopat sakinleri. Şu an kullanmakta olduğum bu cihazları yan yana inceleme yaptım ve sizlerle paylaşmaktayım. Bu 2 cihaz arasında ciddi farklar bulunmamasına rağmen 1 nesil işlemci farkının etkilerini göreceğiz. (Tüm görsellerde solda V20.4.1 sağda V20.3.2 bulunmaktadır.)...