İ5 6600K işlemcim var. Turbo boost açmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz? ( Overclok yapmayacağım turbo boost ayrı bir şeymiş )
@Ahmet Akbulut Hocam bende öyle diyordum da BIOS'a girince işler değişiyor Aslında pekte gerek yok şuanlık. Benimki 4.2'de çalışıyor. Bir sıkıntımda yok
@FireStorm Yok şuan ki dönemde click BIOS'lardan rahatlıkla O.C. yapılabiliyor. Bunu Technopat'ın videolarında çoğu kez gördük zaten. He tabi ki bu kullanıcının inisiyatifine kalmış bir şey Güle güle kullanın
Hocam anakartımda Game Boost özelliği var. Açınca fanlar deliriyor. Turbo Boost ile aralarında pekte bir fark yok. Turbo boost 4.2'de çalıştırıyor. Game Boost 4.5'de.
Hocam anakartımda Game Boost özelliği var. Açınca fanlar deliriyor. Turbo Boost ile aralarında pekte bir fark yok. Turbo boost 4.2'de çalıştırıyor. Game Boost 4.5'de.
Hocam kullandığınız işlemcide anakart üreticisinin yaptığı testler sonucunda stabil ve hızlı çalıştığı bir ön ayar gibi bir özellik. Açınca otomatik O.C yapıyor. Kafanızı voltaj, çekirdek hızı, çarpan değeri gibi değerlerle ağrıtmanıza gerek kalmıyor.
Hocam kullandığınız işlemcide anakart üreticisinin yaptığı testler sonucunda stabil ve hızlı çalıştığı bir ön ayar gibi bir özellik. Açınca otomatik O.C yapıyor. Kafanızı voltaj, çekirdek hızı, çarpan değeri gibi değerlerle ağrıtmanıza gerek kalmıyor.