- Makaleler
- 3
Daha fazla
Merhaba, Turbo Boost kapatmak için TB switcher kurdum ve kapadım ama MacBook'u tekrar başlattığımda TB switcher turboo Boost'u açık halde bırakıyor ve ben kapatmadığım sürece işlemci kendi kendine 100 derecelere ulaşıyor.
Eğer kısa süre içinde TB Switcher'i açıp Turbo Boost'u kapatmaz isem MacBook kendini kapatıyor.
Ben şimdi bu programı silersem ve yine aynı durumu yaşarsam mecburen format atmam gerek bu da çok uzun zamanımı alıyor.
MacBook Pro 2011;
i5 3210M.
HD3000 512MB.
Güncelleme: Programı sildim herhangi bir sorun yok TG Pro kullanmak bana yeterli geliyor.
Ayrıca sıcaklık olarak bir faydasını da görmedim.
Güncelleme 2: Pro versiyonunda elle şifre girmeden kendiliğinden açılıp Turbo Boost'u kapatıyor böylede bilgilendirmede bulunayım.
Eğer kısa süre içinde TB Switcher'i açıp Turbo Boost'u kapatmaz isem MacBook kendini kapatıyor.
Ben şimdi bu programı silersem ve yine aynı durumu yaşarsam mecburen format atmam gerek bu da çok uzun zamanımı alıyor.
MacBook Pro 2011;
i5 3210M.
HD3000 512MB.
Güncelleme: Programı sildim herhangi bir sorun yok TG Pro kullanmak bana yeterli geliyor.
Ayrıca sıcaklık olarak bir faydasını da görmedim.
Güncelleme 2: Pro versiyonunda elle şifre girmeden kendiliğinden açılıp Turbo Boost'u kapatıyor böylede bilgilendirmede bulunayım.
Son düzenleme: